Vés al contingut

Les Borges del Camp se solidaritza amb Ucraïna

El passat dimecres 16 de març, dues furgonetes ben carregades van sortir de les Borges del Camp amb tot tipus de material per a les persones que pateixen el conflicte a Ucraïna. Mantes, abrics, medicaments i altres productes de primera necessitat que es van portar al centre de recollida de Reus i, des d'allà, seran distribuïts entre els ucraïnesos.

Des de l'Ajuntament volem agrair a totes aquelles persones que heu col·laborat aportant tot el material recollit. De la mateixa manera, volem agrair a Càritas, als establiments locals que han participat en aquesta campanya solidària i a totes les voluntàries que han contribuït a fer possible l'organització d'aquesta recollida.

Un cop més, hem demostrat que les Borges del Camp és un poble solidari, aquesta vegada fent costat als ucraïnesos. Si encara voleu col·laborar aportant productes, podeu contactar amb l'Ajuntament i us donaran la informació de com fer-ho. Per altra banda, podeu seguir aportant donatius a Càritas al número de compte ES24 2100 0272 3902 0010 5916 o a través de Bizum amb el codi 00300.

Comparteix