Imprimir aquesta pàgina

L’Ajuntament de Les Borges del Camp ja és una Entitat de Registre idCAT

  • mida de la font disminuir la mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font augment de mida de la font

IDCAT, Identitat DigitalL'Ajuntament Les Borges del Camp s’ha registrat com Entitat de Registre idCAT, de forma que la ciutadania s’hi pot adreçar per a obtenir el seu certificat digital.

L'idCAT és un certificat, emès per una autoritat de certificació i admès pel Consorci d’Administració Oberta de Catalunya, per a la identificació davant les administracions públiques catalanes. Aquest certificat us permet realitzar tràmits en línia amb plenes garanties jurídiques, així com signar els documents electrònics amb la mateixa validesa legal que la signatura manuscrita.

Per l’obtenció del certificat idCAT serà necessari demanar cita prèvia a les oficines de l’Ajuntament o trucant per telèfon al número 977 817 000.

Abans de demanar la cita seria convenient que féssiu la sol·licitud del certificat a través del següent enllaç: https://www.idcat.cat/idcat/ciutada/solicitud_inici.do

Podeu consultar tota la informació sobre el certificat idCAT al web www.idcat.cat

Dilluns, 22 Març 2021 14:30