El tiempo - Tutiempo.net

PAM 2020 – 2023: Construïm per millorar

PAM Les Borges del CampL’Ajuntament de les Borges del Camp obrirà la definició del full de ruta municipal de les actuacions del govern a la ciutadania.

El Pla d’Acció Municipal (PAM) és la guia que s’estableix a l’inici de cada mandat i estableix els eixos estratègics, els objectius i les actuacions de l’acció govern. És, per tant, el full de ruta municipal d’allò que es desenvoluparà durant els anys de la legislatura.

El PAM, doncs, és una eina que ens permet construir per millorar el nostre municipi, les Borges del Camp. És per aquest motiu que l’Ajuntament ha optat per incorporar la participació de la ciutadana en la seva construcció, per tal de tenir en compte les seves prioritats.

El primer document del PAM s’elaborarà des de l’Ajuntament i inclourà els eixos, objectius i accions que es tenen previstos a nivell polític. Serà sobre aquest document marc que la ciutadania de les Borges podrà valorar, fer-hi aportacions i prioritza els objectius en base a les seves percepcions i expectatives, sempre des d’una visió global del municipi.

Per presentar aquest projecte, el dijous 20 de febrer, a les 19.30 h, hi haurà una sessió informativa al Centre Cultural Serè, oberta a tots els veïns i veïnes de les Borges del Camp. A més, podreu seguir tot el procés a través de la web habilitada per als processos participatius que es duguin a terme al nostre municipi: https://participem.lesborgesdelcamp.cat/

participem2020

Dijous, 30 Gener 2020 08:43