El tiempo - Tutiempo.net

Ban

secomsa Donada la situació d’emergència sanitària pel COVID-19, i seguint les instruccions del govern espanyol i de la Generalitat de Catalunya, la ciutadania ha d’actuar amb responsabilitat a l’hora de despendre’s dels residus que produeix i, per aquest motiu, observaran les següents normes:

  •  A les àrees de contenidors únicament es poden dipositar els residus orgànics, els envasos lleugers, els envasos de vidre, el paper/cartó i la fracció resta.
  • En cap cas es poden dipositar residus fora dels contenidors específics per evitar que les persones encarregades de la recollida hagin d’estar en contacte directe amb els residus. Qualsevol altre residu que no sigui els esmentats s’haurà de guardar a casa fins que no s’aixequin les restriccions de circulació que hi ha dictades per poder-los portar a la deixalleria.
  • La ciutadania estarà atenta a les instruccions que es vagin emeten, mitjançant l’empresa pública comarcal Secomsa, encarregada de realitzar el servei de recollida i tractament de residus municipals.
  • Aquesta col·laboració de la ciutadania és fonamental per vetllar també per la integritat i la seguretat de les persones treballadores encarregades del realitzar aquest servei bàsic de recollida, obligatori i essencial.
Llegir 5942 vegades
Dimarts, 17 Març 2020 08:30