Vés al contingut

L’arquebisbe de Tarragona, Joan Planelles, rebut a l’Ajuntament i al Museu de la Ràdio 

L’arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, va iniciar el passat 8 de maig a les Borges del Camp una extensa visita a les parròquies de les Borges, Alforja, Arbolí, La Febró, les Irles i Riudecols. 

Planellas, fins al proper 6 de juny mantindrà contactes i reunions amb diversos col·lectius i persones dels municipis esmentats (Càritas; infants, famílies i catequistes; gent gran i persones malaltes que ho han sol·licitat; entitats i associacions, etc) i a les Borges presidirà el dia 6 de juny, últim dia d'aquesta visita, l’ofici i la processó de la Festa Major de la Capvuitada. 

Dins d’aquest conjunt de trobades, el passat dia 13, l’arquebisbe va ser rebut a l’Ajuntament de les Borges per diversos regidors i regidores en el decurs d’una visita institucional a la Casa de la Vila. Hi van ser presents les regidores Maria Pilar Daroca, Montserrat Llauradó, Núria Cabré i Sònia de Mato, el regidor Raúl Moreno i el jutge de Pau Ramon Mestre. L’arquebisbe va estar acompanyat del mossèn Vicenç Ribas.

Planellas ja havia visitat en altres ocasions l’Ajuntament de les Borges i havia signat el llibre d’Or municipal amb motiu d’haver pronunciat el parlament de benvinguda a la Mare de Déu de la Riera l’any 2022. En aquesta ocasió ha pogut conèixer amb major deteniment la Sala de Plens i va rebre un obsequi consistent en oli i productes agraris elaborats a la Cooperativa borgenca.   

Un cop va finalitzar la visita a l’Ajuntament, l’arquebisbe va ser rebut al Museu de la Ràdio pel col·leccionista i promotor del museu Pere Martínez i per Ramon Mestre. L’arquebisbe va poder conèixer aquest museu i es va interessar per alguns dels aparells que s’hi exposen. 

Durant la setmana vinent, a les Borges, l’arquebisbe visitarà la residència, farà una xerrada a les associacions de Gent Gran i de Dones i es reunirà amb l’Assocació d’Amics de l’Ermita. A més d’aquestes trobades a les Borges, Planellas durà a terme altres reunions i trobades a la resta de municipis i aquest dissabte, 18 de maig, presidirà a Alforja un actre conjunt (Vetlla de Pentecosta) a la que hi són convidades les parròquies i les persones que hi vulguin participar de les Borges, Alforja, Arbolí, La Febró i Riudecols. 

 

Comparteix