Vés al contingut

Una trentena d’activitats per gaudir l’estiu 2024 a les Borges del Camp

Diverses entitats borgenques i l'Ajuntament de les Borges del Camp han preparat una trentena d'activitats per gaudir de l’estiu 2024 a les Borges del Camp. El programa, que podeu consultar o descarregar al final d'aquesta informació, inclou activitats lúdiques, socials i esportives per a totes les edats, amb un calendari que comença el 8 de juny amb l’obertura de la piscina del Poliesportiu El Garrigó a les 12 del migdia, acte que anirà seguit d'un vermut popular.

La programació inclosa en el programa finalitza el 30 d’agost, també al Poli, amb una tarda de jocs tradicionals. Propostes estiuenques tradicionals que es combinen amb d’altres de noves per a què ningú tingui temps d’avorrir-se.

Juny, un mes ple de propostes per a tots els gustos

El mes de juny inclou activitats de llarga tradició borgenca com l’Aplec de la Sardana Verge de la Riera, el dissabte 15, que arriba a la 48 edició, mentre els Diables preparen el primer Correfoc infantil el dissabte 22 per escalfar motors de cara a l’anada a buscar la Flama del Canigó i gaudir de la revetlla de Sant Joan l’endemà, 23 de juny. El mes acabarà amb el ball de la Gent Gran el diumenge 30.

De les activitats previstes al programa inicial, però, s’ha suspès el Sopar de cistell i bingo que la Colla de Joves Els Havanus havia previst per aquest dissabte 8 de juny.

Juliol ens porta dansa, cinema i més diables

El mes de juliol començarà el dia 5 amb el Festival de Dansa "Ballant pel Món" a la pista del Centre Cultural Marinada i, ja a la nit, cinema a la fresca a l'ermita. L’endemà està prevista l’organització del Torneig d'Entitats amb una jornada esportiva i sopar a l’Estadi Municipal.

Altres activitats destacades són el Sopar-bingo el dia 12, la Trobada de Diables el dia 13, la festa de Sant Cristòfol i el Mulla't per l'esclerosi múltiple el dia 14. No podem oblidar la tradicional la Sardinada i havaneres el dia 20, ni la Bicicletada nocturna el dia 27 i la Festa del soci de l'Associació de Gent Gran, l’endemà dia 28.

Agost farcit de diversió per a petits i grans

La Colla de Joves Els Havanus ens conviden a gaudir d’una nit de Karaoke i sopar temàtic "cowboys" el dia 2, mentre l’endemà el Poli celebrarà el tradicional Sopar del soci.

La setmana següent, el dia 7, els més petits podran gaudir de jocs a l'ermita de la Mare de Déu de la Riera, mentre que el dia 9 està prevista la ja també tradicional Caminada nocturna als miradors de Rocabruna amb sopar de sarró.

Altres activitats destacades són el Sopar popular al Replà el dia 10; el Campionat de botifarra organitzat al Poli el dia 11; la Festa dels anys 80/90 el 14; el Bingo popular el 17; el Torneig amateur de ping-pong el 23, el Campionat amateur de petanca el 25 i el Torneig de jocs tradicionals "Xalem!" el dia 30, per tancar la programació estiuenca. A l’agost, a més, se celebrarà la festa de Sant Bartomeu el dia 24 a l’ermita.

A l’Ajuntament podreu adquirir els tiquets per als diferents sopars que s’organitzen, segons el detall del programa adjunt que podeu consultar.

L’Ajuntament de les Borges del Camp agraeix l’esforç i la iniciativa de les entitats que faran possible aquest estiu borgenc:

  • Associació Cultural de Dones Borgenques
  • Poliesportiu El Garrigó
  • Parròquia de l’Assumpció
  • Amics de l’Ermita de la Mare de Déu de la Riera
  • Associació de Gent Gran de les Borges del Camp
  • Colla de Diables de les Borges del Camp
  • Colla de Joves Els Havanus
  • CD Les Borges
  • Comissió de Festes

 

Comparteix