El tiempo - Tutiempo.net

Les entitats de les Borges planifiquen conjuntament el gruix de les activitats de tot l’any 2019

reunioentitats2Les diverses entitats de les Borges del Camp han participat aquest dijous, 13 de desembre, en una reunió conjunta per planificar les activitats de tot l’any 2019, per debatre sobre aspectes organitzatius i per millorar aquestes activitats de cara a l’any vinent.    

Les regidores Maria del Mar Bravo (Cultura i Festes) i Montse Llauradó (Benestar, Família i Salut) van presidir la trobada, acompanyades per l’alcalde borgenc, Joaquim Calatayud i van iniciar la seva intervenció agraint a les entitats la seva feina i l’aportació que fan a la vida cultural, social i lúdica del municipi.

Pel que fa al calendari del 2019, cal destacar que el diumenge 28 d’abril se celebrarà la segona edició de la Festa de les Entitats després de l’exitosa primera edició d’enguany. Aquesta festa ha suposat un esclat i un gran aparador de la potència associativa de les Borges i ha facilitat una major i més àmplia relació entre les diferents entitats que conformen el teixit associatiu borgenc i d’aquí que la iniciativa ha estat molt ben acollida per totes i cada una de les entitats borgenques.  

A més d’aquesta festa, durant la trobada també es va determinar la participació de les entitats en la Festa Major de Sant Antoni, en el Carnaval, en les Jornades Culturals de Primavera, en la programació d’estiu, en la Festa Major i en el cicle nadalenc.

L’acte el va cloure l’alcalde, Joaquim Calatayud, qui va referir-se a dos aspectes molt concrets de la relació entre l’Ajuntament i les entitats. D’una banda, l’alcalde va posar en valor la disponibilitat logística i organitzativa de l’Ajuntament, i més concretament de la seva brigada i del personal municipal, per atendre les peticions que arriben des de les entitats i tot plegat, va dir Calatayud, en un entorn cada cop més restrictiu pel que fa als recursos de tota mena disponibles per part dels ajuntaments. En aquest sentit, l’alcalde va demanar una major comprensió de les entitats cap a l’ajuntament i una major implicació entre uns i altres per poder mantenir l’alt nivell assolit en la relació entre ambdues parts.

Finalment, l’alcalde també va referir-se a la participació de les entitats borgenques en la Festa Major Comarcal que es va celebrar aquest passat mes d’octubre. Calatayud va reconèixer que li hauria agradat una major participació de les entitats en aquesta convocatòria, que es va celebrar a Riudoms amb la participació d’entitats i agrupacions de tot el Baix Camp. De tota manera, Calatayud es va mostrar convençut de la major implicació de les entitats borgenques en properes edicions de la festa comarcal i va acabar el seu parlament agraint a les entitats i als seus representants la seva aportació decidida i molt positiva al municipi.

La trobada va acabar amb una foto de grup dels i les participants a la reunió i amb un brindis conjunt per desitjar un bon Nadal i unes bones festes.

reunioentitats

Llegir 7458 vegades
Divendres, 14 Desembre 2018 09:55