El tiempo - Tutiempo.net

A les Borges, Déu Salvi la Reina!!

Festa al llacÚltim cap de setmana del mes de juliol. Nit de dissabte. Les Borges del Camp, parc del Primer d'Octubre. Nit ventosa, amb un vent que va fer baixar la temperatura, i això s'agraïa, però finalment el fort vent va ser un element lleugerament molest.

Nit de sopar a la fresca al voltant del llac, en aquesta ocasió amb el servei de dues bar-furgonetes o, traduït, d'això que s'ha posat tan de moda: dues ‘food trucks’, una donant servei d'hamburgueses, entrepans i altres especialitats culinàries, i una altra amb gelats, dolços i postres. Una bona combinació. I encara un tercer element, en aquest cas sense furgoneta: els Moroch@s, dues taules on es preparaven combinats i còctels, amb alcohol o sense, a gust del consumidor. A més, una quarta taula, atesa per regidors i regidores de l’ajuntament, servia cafès i refrescs i, per tant, entre un lloc o un altre hi havia de tot.

Però el més esperat de la nit va arribar quan faltaven pocs minuts per les dotze. La gran popularitat de Queen, un dels grans grups del rock and roll, format a Anglaterra l’any 1970, ha augmentat encara més després que l’any 2018 va presentar-se Bohemian Rapsody, la pel·lícula biogràfica sobre Freddie Mercury i sobre el grup que liderava. I juntament amb aquest fenomen han anat apareixent nous grups imitadors de Queen i de Mercury.
Així les coses, les Borges no podia deixar passar l’oportunitat de tenir als Queen a casa. Va ser a la mitjanit de dissabte i gràcies a un grup tarragoní imitador de Queen, uns imitadors que van pujar dalt de l'escenari i van anar desgranant un rere l’altre els èxits més rellevants del grup anglès.

No eren ni Freddie Mercury ni Brian May, però les seves interpretacions van resultar força contundents i la gent va sortir a la pista davant de l’escenari disposada a acompanyar ballant i corejant als músics i als seus tècnics de so i llum, que van deixar una molt bona impressió. Una proposta ben acollida per borgencs i borgenques per a una exitosa nit d'estiu en un espai, al Parc del Primer d'Octubre, amb marcat accent anglès: Déu Salvi la Reina. A la reina Queen, s'entén.
I així, poc a poc, fins a la propera nit d’estiu, els dies 2 i 3 d’agost. Divendres 2 amb la bicicletada nocturna, que s’havia de fer aquest passat divendres 26, però que s’ha posposat fins al divendres 2 d’agost, i dissabte 3 per a la Festa del Soci del Poliesportiu. Ambdues activitats organitzades i amb centre neuràlgic al Poliesportiu El Garrigó.

Llegir 6454 vegades
Dilluns, 29 Juliol 2019 08:35