Miradors

Les Borges del Camp es localitza al peu dels contraforts de la Serra de la Mussara i les Muntanyes de Prades, i ens ofereix una descoberta directa i senzilla d'alguns dels paisatges més típics de la contrada tarragonina: la plana agrícola, els camps d'avellaners, els contraforts muntanyosos i la mar Mediterrània.

Els miradors de les Borges del Camp permeten gaudir d'aquests paisatges, ja sigui en bicicleta o a peu.

Fonts

Fonts púbiques d'aigua

Repartides pel terme municipal es poden trobar fonts públiques d'aigua realitzades de diferents materials.

Escultures

El conjunt arquitectònic de la vila està format per elements repartits per diferents espais públics amb simbologies i usos ben diferenciats.

Ermita de la Mare de Déu de la Riera

L'Ermita de la Mare de Déu de la Riera, situada a uns 800 metres a ponent de la vila, és una edificació modernista d'inicis del segle XX (1903-1904) de l'arquitecte Francesc Berenguer i Mestre, un dels col·laboradors més directes d'Antoni Gaudí. Les obres foren finançades pels marmessors de Magdalena Martorell, senyora de Gener. El santuari fou beneit el 1904, volat en part el 1939 i refet novament el 1954 sota la direcció de l'arquitecte reusenc Francesc Adell.

Església parroquial de l'Assumpció de Maria

Situada al punt més elevat de la vila, l'Església parroquial de l'Assumpció de Maria data del segle XVIII. S'inicià la seva construcció el 1777 i fou beneïda el 1786. D'estil barroc, és dedicada a l'Assumpció de la Mare de Déu, i compta, també, amb un airós campanar. Les imatges de la façana, restaurada l'any 1996, són de l'escultor reusenc Ramon Ferran. Al seu interior, amb tres àmplies naus, hi trobem un cor de gust simple però abarrocat i el retaule de l'altar major obra de l'artista reusenc Josep Auqué.