Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Color has a deprecated constructor in /home/fb29r7nk/public_html/templates/rt_ximenia_responsive/features/color.php on line 11
Ajuntament de les Borges del Camp - Ball de diables
El tiempo - Tutiempo.net

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sigpro has a deprecated constructor in /home/fb29r7nk/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 19

Ball de diables

Ball de diablesCaminant pel passeig de l'Hort del Dasca, direcció cap al recinte escolar, trobem a mà dreta el monument al ball de diables.

Cal assenyalar que aquest ball precedeix la processó que porta la Mare de Déu de la Riera des de la seva ermita a la vila, a la vigília de la nostra festa major.

És obra d'Albert Vilalta i fou inaugurat el dia 13 de juny de 1992 coincidint amb el desè aniversari de la creació de la colla de diables local.

Representa un diable, dempeus damunt d'una petita plaça adoquinada. És d'estructura metàl·lica, de formes còniques, amb les seves banyes i la massa enlairada sempre a punt d'aviar una carretilla.