El tiempo - Tutiempo.net

Inici autorització crema

cremaAquelles persones que vulguin portar a terme una crema als terrenys forestals entre el 15 de març i el 15 d'abril, han de sol·licitar prèviament l'autorització a l'Ajuntament.

Degut a l'estat d'alarma, recordem que el tràmit no es pot fer presencialment, sinó que s'ha de fer via telemàtica a través de l'enllaç:
http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/medi-natural/gestio-forestal/crema-brancatge-restes-vegetals/

En el cas que no tingueu Internet també podeu trucar per telèfon a l'Ajuntament.

En períodes entre el 15 de març i el 15 d'octubre queda totalment prohibit encendre foc en els terrenys forestals (poblats o no per espècies arbòries) i en la franja de 500 metres que els envolta. No obstant, s'habiliten en els períodes entre el 15 de març i el 14 de juny i entre el 16 de setembre i el 15 d'octubre durant els quals es pot sol·licitar l'Autorització de crema. Aquesta autorització permet encendre foc per la crema de brancatge de restes agrícoles de finques procedents de treballs agrícoles del terme municipal. Un cop rebuda la soll·licitud, l'Ajuntament ho trasllada de forma col·lectiva a la comarca del Baix Camp que les autoritzarà restant condicionada dita autorització al compliment del Decret 64/1995, de 7 de març.

 

Més informació:
Llegir 8952 vegades
Dimecres, 25 Març 2020 13:08