El tiempo - Tutiempo.net

La Brigada Municipal comença el repartiment de mascaretes per a la població

MASCARETESDurant el matí d’aquest dijous 26 de març, la Brigada Municipal ha començat el repartiment de les primeres mascaretes per als borgencs i borgenques, que s’allargarà fins demà.

Les mascaretes seran repartides per tot el poble i se’n deixaran dues, que són les que podem subministrar, per a cada casa dins la seva bústia. Es tracta d’una tasca lenta, ja que es fa porta a porta i, per tant, demanem comprensió perquè arribaran a totes les cases del poble. Així doncs, demanem a la població de les Borges del Camp que no surti ni vagi a buscar-la a l’Ajuntament, les rebreu a casa. 

 

 MASCARETES2Aprofitem per agrair a les empreses que han fet possible que el poble de les Borges del Camp pugui disposar d’aquestes mascaretes: ADZnadons, Industrial Algodonera i Bugaderia Industrial Les Borges. També volem agrair a totes les persones que, arran de la crida que es va fer des de l’Ajuntament, s’han ofert voluntàries i han fet possible la confecció de les mascaretes. A tots vosaltres, moltes gràcies!

I recordeu, borgencs i borgenques, ens quedem a casa!

mascaretes3mascaretes4

El Diari de Tarragona es fa ressò de la iniciativa solidària que s'està duent a terme a les Borges per a fer mascaretes. Trobareu la notícia al següent enllaç:

https://www.diaridetarragona.com/reus/Creen-una-xarxa-de-voluntaris-per-fer-mascaretes-a-les-Borges-del-Camp-20200326-0029.html

Llegir 4686 vegades
Dijous, 26 Març 2020 11:39