Imprimir aquesta pàgina

La Brigada Municipal comença el repartiment de mascaretes per a la població

  • mida de la font disminuir la mida de la font disminuir la mida de la font augment de mida de la font augment de mida de la font

MASCARETESDurant el matí d’aquest dijous 26 de març, la Brigada Municipal ha començat el repartiment de les primeres mascaretes per als borgencs i borgenques, que s’allargarà fins demà.

Les mascaretes seran repartides per tot el poble i se’n deixaran dues, que són les que podem subministrar, per a cada casa dins la seva bústia. Es tracta d’una tasca lenta, ja que es fa porta a porta i, per tant, demanem comprensió perquè arribaran a totes les cases del poble. Així doncs, demanem a la població de les Borges del Camp que no surti ni vagi a buscar-la a l’Ajuntament, les rebreu a casa. 

 

 MASCARETES2Aprofitem per agrair a les empreses que han fet possible que el poble de les Borges del Camp pugui disposar d’aquestes mascaretes: ADZnadons, Industrial Algodonera i Bugaderia Industrial Les Borges. També volem agrair a totes les persones que, arran de la crida que es va fer des de l’Ajuntament, s’han ofert voluntàries i han fet possible la confecció de les mascaretes. A tots vosaltres, moltes gràcies!

I recordeu, borgencs i borgenques, ens quedem a casa!

mascaretes3mascaretes4

El Diari de Tarragona es fa ressò de la iniciativa solidària que s'està duent a terme a les Borges per a fer mascaretes. Trobareu la notícia al següent enllaç:

https://www.diaridetarragona.com/reus/Creen-una-xarxa-de-voluntaris-per-fer-mascaretes-a-les-Borges-del-Camp-20200326-0029.html

Llegir 4991 vegades
Dijous, 26 Març 2020 11:39