El tiempo - Tutiempo.net

Canvis al Primer Concurs del Cartell de la Festa Major

Cartell 1r Concurs Cartells FMLa portada del programa de la Festa Major en honor de la Mare de Déu de la Riera d’aquest 2020 serà escollida a través de la primera edició del Concurs del Cartell de la Festa Major.

El concurs està obert a tots aquells que hi vulguin participar i els treballs es poden presentar a partir del 27 de febrer i fins al 10 de juny. Un jurat designat pels membres de l’Ajuntament escollirà el cartell guanyador, que es convertirà en la portada del programa de la Festa Major.

El guanyador rebrà un premi de 200 € i dues entrades per a l’espectacle de la Festa Major. L’acte de presentació del cartell se celebrarà el 18 de juny, festa local de la Capvuitada, un cop finalitzada la processó, a la plaça de l’Església.

Tots els treballs presentats seran vàlids només en el cas que compleixin amb les bases establertes per al concurs, que trobareu en el següent document. 

Degut a la situació d’emergència en què ens trobem, s’han adoptat alguns canvis en el format del concurs. Tothom que hi vulgui participar podrà enviar, mentre duri el confinament, un correu a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb els següents requisits:

    • El correu des d’on s’enviï la confirmació no hi pot sortir el nom de la persona ni res que el pugui identificar.
    • El text que heu d’enviar si voleu participar-hi serà el següent: “Jo, [PSEUDÒNIM QUE UTILITZAREU] participaré en el Primer Concurs del Cartell de la Festa Major en honor de la Mare de Déu de la Riera 2020.”

Per a poder fer l’entrega de la vostra proposta de cartell tal com estableixen les bases, s’allargarà el termini fins al dia 10 de juny.

Llegir 3925 vegades
Dimarts, 31 Març 2020 09:10