El tiempo - Tutiempo.net

Servei de vigilància nocturna també a través de whatsapp

Servei de vigilància a través del whatsappEl servei de vigilància nocturna que des de fa 10 anys dóna l’Ajuntament de les Borges del Camp està disponible també, des d’ara, a través del whatsapp. El número de telèfon a través del que la ciutadania pot comunicar qualsevol tipus d’incidència, sigui per via telefònica o bé a través de whatsapp, és el 659 315 990. Aquest telèfon és atès 365 dies l’any, però únicament en horari nocturn.

La utilització del whatsapp comporta també avantatges complementaris, ja que, a més del servei telefònic i del text escrit també es poden enviar fotografies, notes de veu i vídeos.

Enguany, 2017, es compleix el desè aniversari de la posta en marxa del servei de vigilància nocturna a les Borges del Camp. Cal recordar que entre 2006 i 2007 les Borges i altres municipis veïns van patir un nombre inusual de robatoris, en alguns casos amb la utilització d’una extrema violència.

Aquesta situació va provocar una gran alarma social ja que, a més, en aquell moment, encara no s’havia produït el desplegament total dels Mossos d’Esquadra.

Com a conseqüència d’aquella situació, l’Ajuntament de les Borges del Camp va decidir la posta en marxa del servei de vigilància nocturna, inicialment amb un sol vehicle, tot i que posteriorment el servei es va ampliar a dos vehicles, que són els que actualment presten aquest servei.

El servei s’ha mantingut ininterrompudament durant aquests últims 10 anys, amb una valoració molt positiva per part de l’Ajuntament que, a més d’aquesta mesura, manté un contacte periòdic amb els Mossos d’Esquadra que permet mantenir en uns índexs raonablement baixos els casos de delinqüència que es registren al municipi.

A més a més, el servei de vigilància nocturn actua també, en coordinació amb els Mossos d’Esquadra, en altres casos de prevenció o emergència, més enllà dels fets estrictament relacionats amb la delinqüència.  

Llegir 14173 vegades
Dimecres, 17 Mai 2017 11:48