Vés al contingut
Molt bona resposta de borgencs i borgenques a la donació de sang, acte final de la Primavera Cultural cbardou dt., 23/05/2023 - 16:41

La donació de sang al Centre Cultural Serè que borgencs i borgenques van fer al Banc de Sang i Teixits ha estat el darrer dels actes programats dins la Primavera Cultural borgenca 2023, que va iniciar-se el passat 16 d'abril. 

Subvenció Diputació de Tarragona. Nominativa 2022.

Es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 21 de març de 2023, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 60.000,00 € destinats a l'actuació "Adquisició i enderroc de la casa situada a l'av. Sra. Magdalena Martorell, núm. 45 i adequació de l'espai". Aquesta actuació té un cost total de 84.603,73€.

Comparteix

Ban per la situació d'excepcionalitat per la sequera

Mesures decretades per l'Agència Catalana de l'Aigua davant la situació d’excepcionalitat (25% de les reserves) per sequera hidrològica, segons el Pla especial d’actuació en situació d’alerta i eventual sequera.

Comparteix

Casal d'estiu a les Borges del Camp 2023

Amb les vacances d’estiu arriba el temps necessari de descans i també el temps de lleure per gaudir d’uns dies divertits amb els amics i amigues.

Les activitats del Casal d'estiu 2023 a les Borges del Camp, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp amb la col·laboració de l'Ajuntament de les Borges del Camp, tenen dues finalitats: donar resposta a la necessitat de moltes famílies durant les vacances d’estiu i organitzar activitats esportives, educatives i de lleure per a infants i joves d'una manera engrescadora.

Comparteix

L'ANC borgenca recull signatures dins la campanya 'Nosaltres Acusem la Justícia espanyola' cbardou dc., 10/05/2023 - 08:21

La delegació borgenca de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) va organitzar la tarda del dissabte 6 de maig una recollida de signatures al passeig de l'Hort del Dasca, sumant-se d'aquesta manera a la iniciativa que l'ANC promou a tota Catalunya per denunciar la continuïtat de la repressió sobre el moviment independentista. 

Convocatòria de sessió ordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a la Sala de Plens el proper dijous dia 11 de maig de 2023 a les 19.00h.

ORDRE DEL DIA

APROVACIÓ ACTA SESSIÓ ANTERIOR

1. Ple ordinari de 29 de març de 2023

2. Ple extraordinari de sorteig de meses electorals

DACIÓ EN COMPTE

3. Dació en compte de l'Informe resum de control intern de l'exercici 2022

Comparteix