Vés al contingut

Les Borges del Camp presenta la seva programació per als mesos de juliol i agost

Després d'un mes de juny en què s'ha pogut recuperar la plena normalitat pel que fa a la programació festiva i d'actes lúdics i culturals, amb l'obertura de la piscina, la Capvuitada i la revetlla com a actes més destacats, ara les Borges del Camp enfila el gruix dels actes de l'estiu, i més concretament dels mesos de juliol i agost

Comparteix

El Poli rep la Flama del Canigó, però només el ciclista Josep Turón va completar la ruta fins el Coll d'Ares

El Poliesportiu El Garrigó es va vestir, aquest dijous, 23 de juny, de música, revetlla i festa per celebrar la nit que dóna la benvinguda al solstici d'estiu. 

Per precaució, i atesa la situació de sequera i el risc d'incendi, el Poli havia fet públic un comunicat poca estona abans de l'inici de la revetlla indicant que quedava prohibit llençar coets dins el recinte. A més, la foguera que es va encendre, tot i que hi havia molta fusta preparada, va ser una foguera petita per minimitzar riscos. 

Comparteix

La Capvuitada del Corpus, amb catifes als carrers i amb la processó, torna gairebé a la normalitat

Les Borges del Camp ha celebrat aquest dijous, 23 de juny, la Capvuitada del Corpus, que al municipi és festa local. Els actes més destacats d'aquesta commemoració es concentren a la tarda, amb l'elaboració de les catifes de flors i serradures als carrers del nucli antic, amb el Cant de Vespres, a partir de les 7 de la tarda, amb la participació de la Corporació Municipal i, a continuació, amb la processó pels carrers de la vila per renovar el Vot de Poble. Enguany, a més, la Capvuitada ha coincidit amb la revetlla de Sant Joan, que celebra l'inici de l'estiu.  

Comparteix

El 46è Aplec de la Sardana recupera la normalitat amb la Reus Jove, missa, diables, sopar i ball fins ben entrada la nit cbardou dg., 19/06/2022 - 12:51

Possiblement la millor notícia per als organitzadors i per als participants en el 46è Aplec de la Sardana Verge de la Riera és que per fi aquesta trobada ha tornat a la rutina i a la normalitat. 

L'aplec sardanista de les Borges del Camp, com tantes altres activitats, s'ha vist alterat en els dos anys anteriors per la pandèmia, però enguany tot ha sigut normal, tal i com es venia fent en els anys anteriors a la Covid-19. I aquesta és, possiblement, la millor notícia. 

A les Borges Encetem l'Estiu amb esport, nova piscina, aplec de sardanes, Capvuitada i revetlla cbardou dl., 30/05/2022 - 21:48

Encara no som meteorològicament a l'estiu, però amb la caloreta d'aquests dies, l'estiu truca la porta i ja es fa notar. A les Borges del Camp el rebrem amb un mes de juny ple d'activitats recollides al programa Encetem l'Estiu que arrencaran molt esportivament durant el cap de setmana de l'11 i 12 de juny. 

Dissabte 11 i diumenge 12, organitzat pel Club Deportiu Les Borges, torneig de futbol en categories 'babys' i prebenjamins (dissabte) i benjamins i alevins (diumenge). 

Encetem l'estiu a les Borges del Camp
L'Ajuntament de les Borges del Camp dona les gràcies a tothom que ha fet possible una gran Primavera Cultural cbardou dg., 08/05/2022 - 19:29

L'Ajuntament de les Borges del Camp vol agrair públicament a totes les persones i a totes les entitats el seu esforç, el seu entusiasme i la seva col·laboració en l'organització i desenvolupament d'una gran Primavera Cultural i d'una exitosa i molt participada Mostra d'Entitats.

Primavera Cultural 2022 a les Borges del Camp
Inaugurada al Centre Cultural Marinada la nova sala dedicada a l'Arxiu Antonio Parés i Subietas cbardou dt., 03/05/2022 - 21:21

Diumenge 1 de maig, dins els actes de la III Mostra d'Entitats, va ser inaugurat oficialment el nou Arxiu Antonio Parés i Subietas, ubicat en una sala del Centre Cultural Marinada, annexa a la biblioteca. 

Antonio Parés havia formalitzat la cessió del seu arxiu en un acte que es va celebrar públicament el 22 d'abril de 2018, moment en què tan ell com l'alcalde de les Borges, Joaquim Calatayud, van oficialitzar la cessió de l'arxiu al poble de les Borges. 

Les Borges del Camp es vesteix de festa grossa i celebra amb gran èxit la III Mostra d'Entitats cbardou dl., 02/05/2022 - 21:00

De les moltes i diverses activitats que es duen a terme al cap de l'any a les Borges, possiblement la que mobilitza més gent, més recursos, més imaginació, més empenta i més ganes és la Mostra d'Entitats. 

Intens cap de setmana amb roses i llibres al passeig de l'Hort del Dasca i l'endemà amb famílies, gegants i caramelles cbardou dl., 25/04/2022 - 07:43

La pluja caiguda a primera hora del matí de dissabte, dia 23, a les Borges feia preveure un dia que podia ser complicat meteorològicament parlant. I és que aquest Sant Jordi, a més de ser el primer després de la pandèmia, ha estat molt marcat per l'amenaça de pluja, que finalment, cap a última hora del matí, es va fer realitat.