Vés al contingut

Fins a 9 grups i 11 famílies en la primera activitat de la Primavera Cultural borgenca 2023

Fins a nou grups i un total d'onze famílies han participat aquest diumenge, 16 d'abril, en la Segona Cursa d'Orientació Serè i Marinada organitzada per la colla gegantera borgenca. 

Aquesta és la primera activitat organitzada enguany dins els actes de la Primavera Cultural de les Borges del Camp 2023, que aquest proper cap de setmana registrarà un moment de màxima expressió amb la IV Mostra d'Entitats (dissabte 22 d'abril) i amb la commemoració de Sant Jordi l'endemà (diumenge 23 d'abril). 

Pel que fa a la cursa d'orientació, a l'inici s'ha lliurat als grups participants un mapa de les Borges amb els nou punts on es podien localitzar les balises. En aquests punts s'hi havien deixat diverses fotografies i explicacions relatives a la colla gegantera, a la seva història i als gegants Serè i Marinada. L'objectiu era completar totes les fotografies, posar-les dins un mosquetó i, un cop amb totes les proves, validar positivament el resultat.  

Al final, i un cop localitzades totes les fotografies i completada la prova tothom ha pogut gaudir d'un refresc i d'un vermut geganter a la plaça de la Dona, acompanyat de timbals, gralles i dels balls del nostres gegants, el Serè i la Marinada i dels capgrossos.  

Ara tothom a agafar forces i a fer tots els preparatius per a la Mostra d'Entitats que es celebrarà a la pista del Centre Cultural Marinada entre les onze del matí i les vuit del vespre d'aquest proper dissabte. 

Comparteix