Vés al contingut
El nou camí d'accés al Poli, que substitueix les antigues escales, enllestit cbardou dt., 26/07/2022 - 14:11

Les obres d'adequació d'un nou camí d'accés al Poliesportiu El Garrigó des de la plaça de la Generalitat fins al carrer de la Pujada del Poliesportiu ja estan enllestides. Hi falta, això sí, que s'hi col·loquin els fanals que enllumenaran aquest recorregut, que ha comportat la desaparició de les velles escales de formigó que hi havia fins fa poc. 

La parcel·la on s'ha actuat és una llenca de terra de propietat municipal que es caracteritza per l'arbrat i per les figues de moro que hi ha a la part baixa de la finca. 

Convocatòria de sessió ordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a l'Auditori del Centre Cultural Serè el proper dijous dia 28 de juliol de 2022 a les 19.00h.

ORDRE DEL DIA

APROVACIÓ ACTA SESSIÓ ANTERIOR

     1. Ple ordinari de 19 de maig de 2022

DACIÓ EN COMPTE

     2.  Donar compte de la valoració per part de l’òrgan interventor de la formalització del Pla d'acció de control intern per l’exercici 2022

     3.  Dació en compte de l'Auditoria de Comptes de Les Borges Gestió EPE de l'exercici 2020

Comparteix

Festa del Soci de l'Associació de Gent Gran, bicicletada i bany nocturns i sopar i bingo del CD Les Borges

Més de dues-centes persones han participat aquest diumenge, 24 de juliol, en la Festa del Soci de l'Associació de la Gent Gran de les Borges del Camp, entitat que presideix Júlia Ciurana. 

Aquest sopar, habitual en el calendari d'actes estiuenc de les Borges, no s'havia pogut celebrar els dos últims anys, però enguany ha recuperat la plena normalitat, omplint novament la pista del Centre Cultural Marinada. 

Comparteix

Fem un consum responsable de l'aigua davant l'alerta per sequera

L’Ajuntament de les Borges del Camp i Comaigua, companyia gestora del cicle integral de l’aigua a la Comarca del Baix Camp, demanen la col·laboració ciutadana per fer un consum responsable de l’aigua davant la situació de sequera que afecta 7 municipis de l’àmbit de gestió de Comaigua, provocada pel descens continuat de les reserves d’aigua, lligat a la manca de pluges.

Comparteix

Les Borges del Camp acull per primer cop un dels concerts del Cap de Setmana Diatònic

Les Borges del Camp ha acollit aquest diumenge, 17 de juliol, un dels concerts del Cap de Setmana Diatònic, un festival que té com a eix central un instrument tradicional, l'acordió diatònic, molt arrelat al País Basc. 

L'acordió que van fer servir Joseba Urrutia i Koldo Iturbe és la trikitixa, un acordió diatònic de botons d'origen italià que en els últims anys ha experimentat un gran creixement per la seva utilització generalitzada en festes, trobades i reunions i que ha esdevingut molt popular. 

Comparteix

Els Diables encenen les Borges del Camp durant tot un cap de setmana per celebrar el seu 40è aniversari

La colla de Diables de les Borges del Camp ha celebrat durant aquest tercer cap de setmana de juliol els actes centrals del seu 40è aniversari.   

Divendres, 15 de juliol, la colla va organitzar la III Baixada de Torxes, una activitat pensada, sobretot, de cara als molts borgencs i borgenques implicats estretament amb l'entitat. És per això que l'acte principal de divendres, molt lluït, va consistir en una baixada de torxes des de l'ermita i fins al mirador situat darrera de l'església, que es va poder seguir visualment des del mirador. 

Comparteix

La dansa i els ritmes dels 80 al primer cap de setmana de juliol

Gairebé una cinquantena de ballarines -la majoria- i ballarins -la minoria-, a més de tècnics de so i llum i equip docent van participar divendres al vespre en el Festival de Dansa que, dirigit per la borgenca Roser Prats, es va poder veure a la pista del Centre Cultural Marinada. Entre les dansaires, dues nenes de les Borges del Camp, però la immensa majoria eren de Vila-seca on la professora Prats encara hi manté activa una escola de dansa. 

Comparteix