Vés al contingut

Nota d'aclariment: Relació de totes les colles participants al Carnaval de les Borges del Camp 2023

En relació al Carnaval de les Borges celebrat aquest passat dissabte, dia 11, i sobre les colles que hi van participar, a la informació no hi van sortir exactament totes les colles participants o, en algun cas, el nom no corresponia exactament al triat per les mateixes colles. 

Amb l'objectiu d'aclarir aquesta qüestió, aquests és el nom exacte i aquestes són les colles que hi van participar: 

Comparteix

El Carnaval borgenc omple de color, festa i alegria el nucli antic i la munta grossa a la Sala Polivalent

Poc després de les cinc de la tarda de dissabte el passeig de l'Hort del Dasca va començar a omplir-se de disfresses, de música, de ganes de festa, de beguda, d'ironia i de les carrosses i les comparses del Carnaval borgenc del 2023. 

La Blancaneus i els set nans, juntament amb la bruixa dels Pim Pam, la Super Bowl, els Ben Plantats, Polis i Cacos, Som així, Sixcube, Els Havanus i Peaky Blinders, l'Inspector Gadget, Frida Kahlo, la Família Addams, la Granja i altres espontanis i espontànies van portar tota la gresca del Carnaval als nostres carrers.    

Comparteix

Aneu-vos preparant, que s’acosta Carnaval!

La festa de Carnaval a les Borges del Camp es celebrarà el proper 11 de febrer i enguany aquest ha de ser el millor dels millors després que els últims anys han sigut de restriccions a causa de la pandèmia, que ha impedit una celebració normal.

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Cooperació. Interessos préstecs. Any 2022

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions per interessos de préstecs, any 2022, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 13 de desembre de 2022, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 2.991,70 € destinats al cobrir interessos de préstecs

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Cooperació. Digitalització, transformació i millora de la seguretat del municipis. Any 2022

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de salut pública per per a la digitalització, transformació i millora de la seguretat dels municipis, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 13 de desembre de 2022, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 4.170,69 € destinats a actuacions per incrementar el nivell de ciberseguretat.

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Medi Ambient, Salut Pública, Enginyeria Municipal i Territori. Any 2022

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de salut pública per transició energètica i acció climàtica, es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 4 d'octubre de 2022, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 44.741,77 € destinats actuacions per a la prevenció d'incendis, millores energètiques en l'enllumenat públic i activitats de comunicació i educació ambiental.

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Cultura. Projectes i activitats culturals o d’interès per la ciutadania, de caràcter singular. Any 2022

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de cultura destinades a projectes i activitats culturals o d’interès per la ciutadania, de caràcter singular (any 2022), es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 26 de juliol de 2022, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 14.822,00 € destinats a activitats culturals de caràcter singular.

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Cultura. Inversions en equipaments culturals. Any 2022

De conformitat amb les bases reguladores per a la concessió de subvencions de cultura destinades a inversions en equipaments municipals culturals o d'interès ciutadà, en béns inventariables per a aquests equipaments i en elements patrimonials (any 2022), es dóna publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern, de data 29 de novembre de 2022, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 35.000,00 € destinats a la creació del Museu de la Ràdio, millores a la gespa artificial del camp de futbol,

Comparteix