Vés al contingut

170 borgencs i borgenques gaudeixen de la tradicional sardinada amb havaneres

Dissabte, 22 de juliol, va tornar la sardinada a les Borges de Camp. Aquesta és una de les activitats d'estiu organitzada per l'Ajuntament, i que compta amb la imprescindible col·laboració de l'Associació Cultural de Dones Borgenques.

En aquesta nova edició, unes 170 persones van respondre a la crida i van gaudir amb les sardines, amb el rom cremat posterior i amb les havaneres interpretades pel grup Barcarola, per tancar una nit d'estiu rodona. En total es van coure 50 quilos de sardines.  

Comparteix

Bingo amb barbacoa del Club Deportiu les Borges

El Club Deportiu les Borges va organitzar el passat divendres al vespre una nova edició del seu bingo. Per primera vegada aquesta activitat va anar acompanyada d'un sopar previ, consistent en una barbacoa, que va anar a càrrec de 4 integrants del club esportiu borgenc.

Una setantena de persones van respondre a la convocatòria, inclosa una bona representació del club de futbol Cambrils, que compta en la seva plantilla amb 4 jugadors borgencs.

La vetllada es va desenvolupar en un bon ambient de companyonia entre els assistents.

Comparteix

Diumenge, 23 de juliol, 1563 borgencs i borgenques estan convocats a votar

El proper diumenge, 23 de juliol, hi ha eleccions per escollir els/les representants al Congrés i al Senat. En total, a la província de Tarragona els cens electoral és de 596.646 persones. A les Borges del Camp el cens és de 1563 persones, 20 de les quals resideixen a l’estranger.

Comparteix

Els Amics de l’Ermita porten emoció i acció al Cinema a la Fresca

Operació Fortuna, una pel·lícula d’emoció, acció i tensió, on un agent britànic vol aturar la venda de noves tecnolgies i armes mortals, és el que van poder veure i seguir la nit de divendres una setantena de borgencs i borgenques al Santuari. 

L’Associació dels Amics de l’Ermita de la Mare de Déu de la Riera va programar aquesta activitat, que va ajudar a passar a tothom una nit distreta i a la fresca.   

Comparteix