Vés al contingut

Més de 150 assistents al sopar anual de persones associades al Poliesportiu el Garrigó

El sopar anual de persones associades al Poliesportiu el Garrigó va celebrar-se aquest passat dissabte, 6 d'agost, amb la participació d'uns 150 socis de l'entitat. 

El Poliesportiu el Garrigó enguany està d'enhorabona ja que, a més d'haver pogut recuperar aquest sopar després dels dos anys de pandèmia, enguany també s'han fet les obres de recreixement de la piscina i de condicionament de la piscina infantil. 

Aquestes obres, molt importants, ja que han fet la piscina molt més accessible a tothom, van ser inaugurades el passat mes de juny. Per fer possible aquesta actuació va ser necessària la col·laboració entre l'Ajuntament de les Borges del Camp i el Poli. L'entitat, una de les més nombroses del municipi, tot i que amb una economia ajustada, va sol·licitar un préstec per afrontar les obres, mentre l'Ajuntament n'assumeix el cost ja que, tal i com va dir l'alcalde, Quim Calatayud, el Poli és una entitat que fa possible que a les Borges del Camp hi hagi un equipament social totalment necessari per a la ciutadania i l'Ajuntament hi ha de donar suport. 

Pel que fa al sopar, que alguns dels assistents es van portar, mentre que en altres casos va ser el restaurant del Poli qui el va servir, va ser un punt de trobada per comentar la marxa de l'estiu, de les vacances... La festa va acabar amb ball, música a càrrec d'un grup musical i amb el sorteig d'un pernil que va recaure sobre Isaac Boza. 

Pel que fa a aquest estiu, el Poli organitzarà encara la Caminada Nocturna (19 d'agost) i el Concurs de Paelles del dia 11 de setembre. 

Aquest estiu, a més, ja ha organitzat la jornada inaugural, amb zumba i aquagym, un vermut electrònic, una festa dels 80 i la bicicletada nocturna. 

L'entitat que presideix Miquel Àngel Nieto tancarà la piscina el proper mes de setembre i a partir d'aleshores, i fins a la propera temporada de bany, la seva activitat principal girarà a l'entorn del restaurant.  

Comparteix