Vés al contingut

Molt bona acollida al Taller de Xarxes Socials, que resol dubtes i tindrà continuïtat

Una vintena de dones, i un sol home, han assistit aquest dijous, 18 de novembre, al Taller de Xarxes Socials que, organitzat per l'Associació de Dones Borgenques i per l'Ajuntament de les Borges del Camp, s'ha dut a terme al Centre Cultural Serè.

El regidor de Participació i transparència, Noves tecnologies i eines de la Informació, Carles Bardou, ha dirigit aquesta sessió, eminentment pràctica, en què s'ha fet un ràpid repàs teòric de les principals característiques i requeriments de les xarxes socials més utilitzades i populars (Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter, Telegram...) per passar ben aviat a la part pràctica i a resoldre dubtes de les persones assistents.

Tot i que fem servir el mòbil contínuament i que les xarxes socials són un dels llocs que amb més freqüència visitem, el cert és que encara hi ha moltes persones que tenen dubtes sobre el funcionament efectiu de les xarxes.

Què he de fer per convidar algú a ser el meu amic o amiga? què he de fer quan rebo una sol·licitud d'amistat? quina diferència hi ha entre un perfil particular, el compte d'una entitat o institució o el compte d'un grup? quin límit de lletres i paraules tenen les notes que pengem a Twitter? què és un fil de Twitter? què és un seguidor o seguidora a Instagram? què he de fer per dir que m'agrada o que em molesta un comentari determinat? quin límit de seguidors té un compte de Telegram? Què he de fer per obrir un compte en qualsevol xarxa? etc.

Aquestes són algunes de les qüestions que inquietaven a algunes de les associades de l'Associació de Dones Borgenques i que, de fet, van ser el motor que va impulsar aquest taller, on els dubtes s'han anat contestant, mòbil en mà, de forma pràctica. L'objectiu era saber-ne més i fer-ho de forma distesa i divertida.

El taller tindrà continuïtat en noves sessions ja que, a més de les qüestions que han quedat resoltes, n'han sortit de noves, que s'han deixa't per a properes trobades.

Si esteu interessats o interessades a participar-hi, podeu demanar informació i us podeu inscriure tant a l'Associació de Dones Borgenques com a l'Ajuntament a través de la Regidoria de Noves tecnologies i eines de la informació.

Comparteix