Vés al contingut

Nens i nenes, atenció: dissabte dia 30, Campament Reial i recollida de les cartes adreçades a Melcior, Gaspar i Baltasar

Nens i nenes de les Borges, famílies, els patges de ses majestats els Reis de l’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, dissabte, dia 30, faran una gran parada a les Borges del Camp.

Els patges han comunicat oficialment a l’Ajuntament de les Borges del Camp que el dia 30 tindran les seves carpes reials instal·lades a la plaça de l’1 d’Octubre.

més, tots els nens i nenes que ho vulguin es poden descarregar la carta als reis que trobareu en pdf al final d'aquest text.  

Els patges han mobilitzat ben bé un centenar de persones que ja des del dia abans iniciaran el muntatge de tot el Campament Reial. 

Penseu que no hi haurà només les carpes reials on tots els nens i nenes que vulguin hauran de passar, deixar les seves cartes i explicar, més o menys, com els ha anat l’any, les notes de l’escola, si ajuden a casa i altres detalls i detallets. 

Els Reis d'Orient ho veuen tot, i tot ho saben, però l’ajuda dels patges els resulta imprescindible. 

Pel que fa al Campament Reial, obrirà portes dissabte, dia 30, a les 11 del matí, i a la tarda es durà a terme la recollida de les cartes adreçades als Reis d'Orient. 

 

Què hi haurà al Campament Reial? 

 

Els patges de ses majestats els Reis de l’Orient saben que a les Borges hi ha una nova entitat, la Comissió de Festes, i també saben que la regidoria de Festes volia innovar. 

Així que patges, Comissió de Festes i Ajuntament de les Borges treballen i treballaran per fer un gran Campament Reial, on hi haurà, a més de les carpes esmentades, un seguit de tallers creatius i artesanals, a més de diverses entitats del municipi. 

Comencem: 

Durant tot el divendres, dia 29, una nombrosa colla de borgencs i borgenques, que han estat contactats pels patges reials i que ara són els seus col·laboradors i col·laboradores, treballaran durant tot el dia en el muntatge del Campament Reial. 

Dissabte, dia 30, el Campament Reial obrirà portes a les 11 del matí. Hi haurà diferents parades i ambient propi d’un mercat catalano-oriental, amb un arbre dels desitjos perquè tothom hi pugui expressar els seus somnis i projectes. 

I a partir de les cinc de la tarda, xocolatada que ofereix l’Associació de Dones Borgenques i a les sis, Cant de Nadales amb el Cor Parroquial.  

El forn Ciurana farà i posarà a la venda creps.

La Cooperativa Agrícola productes alimentaris quilòmetre zero.

El forn Juncosa tortells de Reis.

La Colla Gegantera de les Borges oferirà cafès i pastes i, si el temps ho permet, portarà al Serè, a la Marinada i als capgrossos que els acompanyen. 

A continuació, serveis, creativitat, emprenedoria i artesania: 

La Llar d’Infants Els Eixerits

Creativa de la Vida

Les Carpes Reials, que començaran a recollir les cartes a partir de dos quarts de set de la tarda

L’Agrupació de Defensa Forestal i els seus vehicles, on podran pujar nens i nenes 

Filigrana

Laia Boldó

Luan Creaciones

Magic Events, amb un taller de pintacares 

Ninkasi, cervesa artesana

Les Sastre, cosidores 

Walice Ropa Deportiva

Alishow Animación

Bellesa i artesania Xell 

Els Havanus, amb un taller per a la canalla

Elfotomaton_net

Espai Kuu

Comissió de Festes i Terra Cellars amb barbacoa, servei de bar i cata de vins

Cal destacar que les entitats i les empreses que hi participen són totes borgenques ja que aquest primer Campament Reial s’ha volgut centrar en iniciatives que es duen a terme a les Borges. 

Així que famílies, borgencs, borgenques, ja ho sabeu. 

Divendres 29, muntatge del Campament Reial 

i dissabte dia 30, a partir de les 11, obertura 

A partir de les cinc, venda de xocolata calenta

A les sis nadales

a dos quarts de set obertura de les carpes dels patges i recollida de cartes 

I ambient nadalenc i festiu

Ah, i a més, els Patges Reials venen acompanyats d’alguns animals que són molt habituals als països de l’Orient. Sabem que hi haurà un ruc, un poni i altres espècies animals. Així que no us ho perdeu i ja ho sabeu, el dia 30, a la plaça 1 d’Octubre, Campament Reial. 

 

Adjunts

Comparteix