Vés al contingut

Caminada nocturna organitzada pel Poli i bingo popular a càrrec de l'Associació de Gent Gran

Aquest cap de setmana, a les Borges, dues entitats han estat les protagonistes pel que fa a l'organització d'actes d'estiu. 

D'una banda, el Poliesportiu el Garrigó ha tornat a convocar la Caminada Nocturna als miradors. Una vintena de caminadors i caminadores han enfilat aquest divendres, 19 d'agost, des de la porta del Poli el camí dels miradors on, un cop arribats, han compartit les vistes sobre el Camp de Tarragona, alguna foto més, l'esforç per la caminada i, sobretot, els talls de síndria que l'organització ha pujat fins al punt de trobada. 

No feia gaire calor i la sortida va ser ben profitosa per fer una mica més de salut i gaudir d'una bona nit.  

L'endemà, dissabte 20, l'Associació de Gent Gran va convocar un bingo popular a l'envelat que va comptar amb un centenar llarg d'assistents. Abans del bingo, i per agafar forces, un sopar lleuger a base d'entrepà, gelat i beguda i, a continuació, qui va voler va poder continuar picant i bevent al bar que es va muntar per donar servei a tot el personal. 

El bingo va sortejar fins a setze lots de productes diferents, des d'estris de cuina a jocs de cafè, pilotes de bàsquet o de futbol, productes alimentaris i, finalment, el premi estrella, un pernil que era el lot amb l'etiqueta número setze, reservat per al final. 

La programació festiva, social i cultural d'estiu està arribant a la seva recta final que enllaçarà, però, amb la programació de Festa Major que ja tenim a tocar. 

Comparteix