Vés al contingut

Els Reis Mags ja saben què volen els nens i les nenes de les Borges del Camp

Els Reis Mags de l'Orient ja han llegit totes les cartes que aquest dilluns, 26 de desembre, han portat els nens i les nenes de les Borges al patge reial.

Els tres Reis han tingut una mica de feina, perquè n'hi havia unes quantes de cartes, però amb l'ajuda del personal que els dóna suport i amb els avenços tecnològics de què disposen han pogut enllestir. De fet, les cartes dels nens i les nenes borgencs són les primeres de la comarca del Baix Camp que els hi arriben. 

A les Borges, el patge reial i els seus ajudants es van situar sobre l'escenari de la pista del Centre Cultural Marinada i tota la canalla va ser obsequiada amb caramels, va poder dipositar la carta i pares i mares van poder fer fotos del moment del lliurament de les cartes. 

Un cop recollides totes les cartes, el patge i els seus ajudants van prendre la caixa on havien quedat dipositades i, amb el cotxe de la Brigada Municipal, les van traslladar al lloc on aquests dies els Reis Mags van preparant totes les comandes que reben. 

Els tres Reis Mags arribaran a les Borges a les set de la tarda del dijous 5 de gener i, tal i com han fet en els últims anys, ho faran en tren. Un cop a les Borges tot el seguici i les carrosses reials passaran pels carrers principals fins arribar a l'Ajuntament i posteriorment a l'església on, després d'adorar l'Infant Jesús, faran lliurament de part dels regals i les joguines que la canalla ja els ha demanat amb la seva carta. 

 

Comparteix