Vés al contingut

L'Ajuntament de les Borges del Camp formalitza amb l'Incasòl l'enderroc de dues cases per alliberar el tomb de la Cooperativa

L'alcalde de les Borges del Camp, Quim Calatayud i Francisco Reina del Pozo, Cap de gestió de Projectes de Rehabilitació de Nuclis Antics, en representació de l'Institut Català del Sòl (Incasòl) han signat l'acord que permetrà l'enderrocament de dues cases al tomb de la Cooperativa, de tal manera que, un cop a terra, es podrà urbanitzar definitivament aquesta zona de l'avinguda Magdalena Martorell, adjacent al Centre Cultural Serè.

Comparteix

L'Ajuntament de les Borges del Camp compra dos terrenys, un per fer-hi el nou CAP, l'altre per protegir l'ermita cbardou dj., 23/06/2022 - 09:03

L'Ajuntament de les Borges del Camp ha formalitzat la compra de dos terrenys a un propietari particular amb un doble objectiu: un d'ells es destinarà a la construcció del nou Centre d'Assistència Primària (CAP) de les Borges del Camp i l'altre es destinarà a protegir l'entorn de l'ermita de la Verge de la Riera

Les obres de la nova rotonda que substituirà 'l'empalme', en breu, a licitació pública

L'alcalde de les Borges del Camp, Quim Calatayud, s'ha reunit durant el matí d'aquest divendres, 10 de juny, amb Xavier Flores, secretari general d'Infraestructures del Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana. Flores, qui anteriorment ocupava un càrrec similar a la Generalitat de Catalunya, era aquest divendres a Tarragona convidat per la Cambra de Comerç d'aquella ciutat on ha intervingut a l'acte Bon dia Tarragona. 

Comparteix

Les obres de l'avinguda Magdalena Martorell quedaran enllestides a meitats de juliol

Les obres de remodelació de l'avinguda Magdalena Martorell avancen a bon ritme i, si no hi ha cap entrebanc o retards a causa de la meteorologia, quedaran enllestides a meitats de juliol. 

Després d'haver actuat en una de les dues bandes del carrer, fa un parell de setmanes es va començar a treballar des de la Torre Sans en direcció muntanya, on ja s'està instal·lant el nou panot i la nova vorera al mateix temps que per l'altre extrem ja s'ha arribat a la plaça de la Font.   

Comparteix

Comunicat informatiu sobre l'inici de les obres de l'avinguda Senyora Magdalena Martorell

El proper dia 14 de març començaran les obres de millora de l’avinguda de la Senyora Magdalena Martorell. La durada de les obres s’estima en quatre mesos. Les obres afectaran la circulació per l’esmentada via pública i, amb la finalitat de minimitzar les molèsties que inevitablement es causaran als seus usuaris, s’han pres les mesures següents:

Comparteix

Finalitzen les obres de pavimentació del Camí de les Valls

Les obres de pavimentació del Camí de les Valls, el carrer principal de la urbanització Aires del Camp ja han finalitzat i durant aquesta setmana quedarà restablert l'accés dels vehicles a aquest carrer. Divendres passat, 4 de març, va finalitzar el formigonat i pavimentació i durant tot el cap de setmana el carrer ha estat tancat al trànsit de vehicles. Ara, ja s'ha restablert la normalitat i s'obriran els accessos. 

Comparteix

Les Borges del Camp opta a una subvenció per fer visitable el refugi, que divendres va visitar el director general de Memòria Democràtica

L'Ajuntament de les Borges del Camp ha presentat tota la documentació per optar a una subvenció de la Generalitat de Catalunya que faciliti la conversió de l'antic refugi de la Guerra Civil de la plaça de la Font en un lloc visitable, accessible i d'interès històric i patrimonial.  

En aquest sentit, el director general de Memòria Democràtica, Antoni Font, va ser divendres a les Borges del Camp on, acompanyat de l'alcalde i diputat al Parlament, Joaquim Calatayud, va visitar el refugi borgenc. 

Comparteix