Vés al contingut

Finalitzen les obres de pavimentació del Camí de les Valls

Les obres de pavimentació del Camí de les Valls, el carrer principal de la urbanització Aires del Camp ja han finalitzat i durant aquesta setmana quedarà restablert l'accés dels vehicles a aquest carrer. Divendres passat, 4 de març, va finalitzar el formigonat i pavimentació i durant tot el cap de setmana el carrer ha estat tancat al trànsit de vehicles. Ara, ja s'ha restablert la normalitat i s'obriran els accessos. 

Amb aquesta obra, l'Ajuntament dona per finalitzada la intervenció pública als Aires del Camp on, en una primera fase, es van pavimentar els carrers de la Sardana, Reus i Sant Jordi. A més, amb anterioritat, s'havien col·locat diversos ressalts al punt d'intersecció de la carretera C-242 amb l'objectiu que els vehicles que hi circulen ho hagin de fer a velocitat reduïda, facilitant d'aquesta manera l'entrada i la sortida a la urbanització de vehicles i persones. 

A més, durant el passat mes de desembre es van col·locar noves lluminàries led amb major potència lumínica i confort visual i a l'entrada de la urbanització s'hi manté la bateria de contenidors soterrats per a la recollida selectiva de les deixalles. 

Ara, i un cop finalitzada aquesta actuació, l'empresa que ha dut a terme les obres iniciarà els preparatius per començar a treballar el dilluns 14 de març a l'avinguda Magdalena Martorell, ja que tant la renovació dels Aires del Camp com les actuacions a Magdalena Martorell, plaça de la Font, passeig de l'Hort del Dasca i fins a la intersecció de l'avinguda Baix Camp formen part d'un mateix conjunt d'actuacions que està previst que estiguin totalment enllestides a finals d'estiu.   


 

Comparteix