Vés al contingut

La Covid-19 marxa i fem festa: torna el Carnaval a les Borges del Camp!

El notable descens de casos de Covid-19 i la disminució de tota mena de restriccions ordenades pel Govern i les autoritats sanitàries han obert la porta a la recuperació de la normalitat. 

És per aquest motiu que l'Ajuntament de les Borges del Camp, que en un primer moment i atesa la gravetat de la situació havia descartat la celebració del Carnaval, ara modifica aquesta resolució i convida tothom a viure, gaudir i participar del Carnaval que celebrarem el proper dissabte 5 març.  

Per facilitar que tothom hi pugui participar i per afavorir que en poc temps tot pugui estar a punt, el nostre Carnaval serà diferent i enguany el celebrarem concentrant tota la festa a la pista del Centre Cultural Marinada. Un grup infantil i per a totes les edats, coca i xocolata, guerra de confeti i música, molta música, conformen el programa de la festa on celebrarem, principalment, que la Covid-19 cada dia és més lluny i que poc a poc anem tornant a la normalitat. 

Agafeu tot allò que tingueu a mà: roba tronada, barrets, bigotis i perruques postisses, ulleres grosses, sabatots...feu un poti poti, disfresseu-vos i tots junts fem Carnaval. A l'aire lliure, amb alegria i ganes de festa. 

Aquesta és la programació. Molts ànims i us esperem a tothom.  

Programa d'actes del Carnaval a les Borges del Camp.

5 de març, a la pista del Centre Cultural Marinada:

     17.00 h - Animació infantil amb el grup Pinxo i Punxa 
     18.00 h - Coca i xocolata per a tothom
     18.30 h - Guerra de confeti i música fins a les 21:00h amb el grup Solimar

Comparteix