Vés al contingut

El Carnaval de les Borges del Camp s’adapta a la pandèmia

Sense rua ni ball, es podrà participar del Carnaval borgenc des de casa, amb el concurs de disfresses i el de coreografies

La situació que estem vivint ens ha portat a haver de suspendre els actes tradicionals del Carnaval que hauríem celebrat el dissabte 6 de febrer. Tot i això, ens hem reinventat perquè puguem viure aquesta festa des de casa.

Concursa des de casa!

El que proposem per a aquest Carnaval 2021 són dos concursos. En primer lloc, es premiarà la millor disfressa dels borgencs i borgenques. Per fer-ho, es valorarà l’originalitat, els recursos i el material utilitzat i el nivell de confecció que presenti. Per altra banda, es premiarà la millor coreografia carnavalesca, categoria en què es valorarà l’originalitat del ball i també de la cançó escollida.

Per a poder participar en qualsevol dels dos concursos, s’haurà d’enviar una fotografia, en el cas de la disfressa, o un vídeo, en el cas de la coreografia, al correu carnavalborgescamp@gmail.com dins del termini que s’acabarà el diumenge 14 de febrer.

Per a cada categoria es premiarà un sol guanyador, que rebrà com a premi un pernil, i s’anunciarà a través dels canals de comunicació oficials de l’Ajuntament. És imprescindible que els concursants siguin d’una única unitat familiar i que es gravin al domicili habitual.

L’Ajuntament de les Borges del Camp es reserva els drets d’ús de les imatges i vídeos que s’enviïn per a participar al concurs del Carnaval 2021.

Adjunts

Comparteix