Vés al contingut

Vine al Casal d’estiu 2021!

Del 28 de juny al 3 de setembre, l’Escola Rocabruna acollirà el Casal Esportiu d’aquest any, organitzat pel Consell Esportiu i amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Borges del Camp i l’AMPA.

Comparteix

Una Capvuitada, de nou, diferent

Les Borges del Camp tornarà a celebrar la festa local de la Capvuitada del Corpus adaptada, sense la tradicional processó, el proper dijous 10 de juny

Comparteix

Borsa de treball d’auxiliars de neteja i cuina

Es convoca el procés per seleccionar el personal que ha de formar part de la Borsa de treball d’auxiliars de neteja i cuina per l’organisme autònom administratiu depenent de l’Ajuntament de les Borges del Camp, Patronat Municipal Residència Mare de Déu de la Riera, mitjançant concurs de valoració de mèrits, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica.

Comparteix

Borsa de treball d’auxiliars de geriatria

Es convoca el procés per seleccionar el personal que ha de formar part de la Borsa de treball d’auxiliars de geriatria per l’organisme autònom administratiu depenent de l’Ajuntament de les Borges del Camp, Patronat Municipal Residència Mare de Déu de la Riera, mitjançant concurs de valoració de mèrits, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica.

 Veure anunci

Comparteix

Borsa de treball de psicòleg/a

Es convoca el procés per seleccionar el personal que ha de formar part de la Borsa de treball de psicòleg/a per l’organisme autònom administratiu depenent de l’Ajuntament de les Borges del Camp, Patronat Municipal Residència Mare de Déu de la Riera, mitjançant concurs de valoració de mèrits, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica.

Comparteix

Borsa de treball d'Infermers/es

Es convoca el procés per seleccionar el personal que ha de formar part de la Borsa de treball d'Infermers/es per l’organisme autònom administratiu depenent de l’Ajuntament de les Borges del Camp, Patronat Municipal Residència Mare de Déu de la Riera, mitjançant concurs de valoració de mèrits, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica.

Comparteix

Pròrroga de la Borsa de treball de cuiner-a

Es prorroga el procés per seleccionar el personal que ha de formar part de la Borsa de treball de cuiners/es i de cuiners-es 2.a per l’organisme autònom administratiu depenent de l’Ajuntament de les Borges del Camp, Patronat Municipal Residència Mare de Déu de la Riera, mitjançant concurs de valoració de mèrits, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica.

Comparteix

Impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica

Enguany s’implantarà el nou impost sobre les emissions de diòxid de carboni dels vehicles de tracció mecànica, un tribut de fiscalitat verda, la recaptació del qual es destinarà íntegrament a accions de millora de l’entorn i del transport públic, a fomentar les energies renovables i els vehicles nets, i a impulsar la mobilitat sostenible, la gestió dels parcs naturals i la recerca.

Comparteix

Subvenció Diputació de Tarragona. Programa extraordinari de suport als Centres de Primer Cicle d'Educació Infantil de titularitat municipal. Curs 2019-2020

De conformitat amb les bases específiques per a la concessió de subvencions del programa extraordinari de suport als Centres de Primer Cicle d'Educació Infantil de titularitat municipal, donem publicitat a la subvenció atorgada per la Diputació de Tarragona per acord de la Junta de Govern de data 23 de març de 2021, segons el qual l'Ajuntament de les Borges del Camp és beneficiari d'un ajut de 14.787,50 € per destinar a la Llar d'Infants Els Eixerits.

Comparteix