Vés al contingut
L'ermita acull la celebració borgenca de la Mare de Déu de Montserrat cbardou dv., 28/04/2023 - 11:24

L'ermita de la Mare de Déu de la Riera ha acollit aquest dijous, 27 d'abril, l'acte de celebració a les Borges del Camp de la festa de la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya. 

A les set de la tarda s'ha celebrat una missa oficiada per mossèn Vicenç Ribas, qui ha felicitat a totes les Montserrats presents a la cerimònia.

La Mostra d'Entitats i la celebració de Sant Jordi obren la Primavera Cultural 2023 cbardou dc., 26/04/2023 - 15:35

La pista del Centre Cultural Marinada va acollir dissabte, dia 22, amb plena normalitat, la celebració de la IV Mostra d'Entitats que novament va tornar a ser un èxit tant pel que fa a les entitats participants com per l'assistència de públic, de borgenques i borgencs.

Fins a 9 grups i 11 famílies en la primera activitat de la Primavera Cultural borgenca 2023 cbardou dt., 18/04/2023 - 15:53

Fins a nou grups i un total d'onze famílies han participat aquest diumenge, 16 d'abril, en la Segona Cursa d'Orientació Serè i Marinada organitzada per la colla gegantera borgenca. 

Aquesta és la primera activitat organitzada enguany dins els actes de la Primavera Cultural de les Borges del Camp 2023, que aquest proper cap de setmana registrarà un moment de màxima expressió amb la IV Mostra d'Entitats (dissabte 22 d'abril) i amb la commemoració de Sant Jordi l'endemà (diumenge 23 d'abril). 

La Mostra d’Entitats i Sant Jordi omplen d’activitats la Primavera Cultural borgenca cbardou dj., 13/04/2023 - 08:24

La  IV Mostra d’Entitats i la celebració de Sant Jordi concentren la major part de la vintena d’activitats previstes per celebrar la Primavera Cultural de les Borges del Camp, que tindrà lloc del 16 d’abril al 18 de maig.

El programa s’obre aquest mateix diumenge, 16 d’abril, a les 10.45h, amb la 2a Cursa d’Orientació Serè i Marinada des de la pista del Centre Cultural Marinada. L’activitat acabarà cap a les 13h, quan hi haurà ballada del gegants i un vermut popular.

Primavera Cultural a les Borges del Camp 2023
El tió a l'Ajuntament, el pessebre a Gallicant, i la solidaritat amb la Marató a la Sala Polivalent cbardou dl., 19/12/2022 - 15:04

Nens i nenes i les seves famílies van trobar-se dissabte a quarts d'onze a la plaça de Sant Antoni i des d'aquí van enfilar cap a l'ermita. L'objectiu de la trobada era localitzar al tió de les Borges. 

El tió s'havia sentit pels volts de l'ermita ja que, quan s'acosta Nadal, hi fa cap. Sap, per l'experiència d'altres anys, que durant un dies estarà ben alimentat. 

L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, presideix la commemoració de l'11S, i l'endemà, coets, inflables i paelles

L'alcalde de Riudoms, Sergi Pedret, va presidir dissabte al vespre, 10 de setembre, l'acte institucional celebrat a les Borges per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. 

A les Borges, la commemoració de l'11 de Setembre té dues parts, una primera la vigília de la Diada i la segona el mateix dia 11, amb l'aviament d'11 coets tant la nit del dia 10 com a la una del migdia del dia 11. Anys enrere, a més, també es celebrava una marxa de torxes, que ha deixat de fer-se. 

Comparteix