Vés al contingut
Les Borges del Camp presenta la seva programació per als mesos de juliol i agost cbardou dt., 28/06/2022 - 13:05

Després d'un mes de juny en què s'ha pogut recuperar la plena normalitat pel que fa a la programació festiva i d'actes lúdics i culturals, amb l'obertura de la piscina, la Capvuitada i la revetlla com a actes més destacats, ara les Borges del Camp enfila el gruix dels actes de l'estiu, i més concretament dels mesos de juliol i agost

Estiu 2022 a les Borges del Camp

El Poli rep la Flama del Canigó, però només el ciclista Josep Turón va completar la ruta fins el Coll d'Ares

El Poliesportiu El Garrigó es va vestir, aquest dijous, 23 de juny, de música, revetlla i festa per celebrar la nit que dóna la benvinguda al solstici d'estiu. 

Per precaució, i atesa la situació de sequera i el risc d'incendi, el Poli havia fet públic un comunicat poca estona abans de l'inici de la revetlla indicant que quedava prohibit llençar coets dins el recinte. A més, la foguera que es va encendre, tot i que hi havia molta fusta preparada, va ser una foguera petita per minimitzar riscos. 

Comparteix

La Capvuitada del Corpus, amb catifes als carrers i amb la processó, torna gairebé a la normalitat

Les Borges del Camp ha celebrat aquest dijous, 23 de juny, la Capvuitada del Corpus, que al municipi és festa local. Els actes més destacats d'aquesta commemoració es concentren a la tarda, amb l'elaboració de les catifes de flors i serradures als carrers del nucli antic, amb el Cant de Vespres, a partir de les 7 de la tarda, amb la participació de la Corporació Municipal i, a continuació, amb la processó pels carrers de la vila per renovar el Vot de Poble. Enguany, a més, la Capvuitada ha coincidit amb la revetlla de Sant Joan, que celebra l'inici de l'estiu.  

Comparteix

El 46è Aplec de la Sardana recupera la normalitat amb la Reus Jove, missa, diables, sopar i ball fins ben entrada la nit cbardou dg., 19/06/2022 - 12:51

Possiblement la millor notícia per als organitzadors i per als participants en el 46è Aplec de la Sardana Verge de la Riera és que per fi aquesta trobada ha tornat a la rutina i a la normalitat. 

L'aplec sardanista de les Borges del Camp, com tantes altres activitats, s'ha vist alterat en els dos anys anteriors per la pandèmia, però enguany tot ha sigut normal, tal i com es venia fent en els anys anteriors a la Covid-19. I aquesta és, possiblement, la millor notícia. 

Una cinquantena de persones celebra la festivitat del Corpus

Una cinquantena de persones ha participat aquest dijous, 16 de juny, en la celebració de la solemnitat del Corpus Christi. Aquesta commemoració anys enrere es vivia amb molta més efusió, ja que fins i tot era dia festiu, però actualment la celebració és estrictament religiosa, tot i que algunes ciutats, com Reus o Barcelona hi celebren esdeveniments singulars, com és el cas de l'ou com balla, que es segueix fent tant a la Ciutat Comtal com a la capital del Baix Camp. La festa, però, és rellevant dins el calendari festiu catòlic.  

Comparteix

El Poli inaugura la renovació de les dues piscines, la gran i la infantil, i obre la temporada de bany

Amb les calors inusuals per aquesta època de l’any que estem patint, l’obertura de la temporada de bany del Poliesportiu el Garrigó és una molt bona notícia, i més encara per la profunda renovació de les piscines. Concretament, a la piscina gran s’hi han fet obres de recreixement que han disminuït la fondària fins a 80 cm en la part menys fonda i fins a 150 cm en la part de més fondària. Aquest és el segon recreixement que s’ha fet de la piscina gran, que inicialment, quan va ser construïda, tenia més de 3 metres a la part més fonda. 

Comparteix

A les Borges Encetem l'Estiu amb esport, nova piscina, aplec de sardanes, Capvuitada i revetlla cbardou dl., 30/05/2022 - 21:48

Encara no som meteorològicament a l'estiu, però amb la caloreta d'aquests dies, l'estiu truca la porta i ja es fa notar. A les Borges del Camp el rebrem amb un mes de juny ple d'activitats recollides al programa Encetem l'Estiu que arrencaran molt esportivament durant el cap de setmana de l'11 i 12 de juny. 

Dissabte 11 i diumenge 12, organitzat pel Club Deportiu Les Borges, torneig de futbol en categories 'babys' i prebenjamins (dissabte) i benjamins i alevins (diumenge). 

Encetem l'estiu a les Borges del Camp
La plaça de la Dona s'omple de para-sols per poder seguir còmodament el concert-vermut de CatAcústic cbardou dt., 24/05/2022 - 17:07

L'ombra era aquest diumenge l'opció més buscada per part dels assistents al concert-vermut que va oferir el duet CatAcústic mentre nois i noies d'Els Havanus s'afanyaven a servir patates, olives, vermut, cervesses, refrescos... Una part dels Havanus preparava a l'interior els platets amb olives i patates, mentre que una altra part els servia a la clientela.

L'Ajuntament de les Borges del Camp dona les gràcies a tothom que ha fet possible una gran Primavera Cultural cbardou dg., 08/05/2022 - 19:29

L'Ajuntament de les Borges del Camp vol agrair públicament a totes les persones i a totes les entitats el seu esforç, el seu entusiasme i la seva col·laboració en l'organització i desenvolupament d'una gran Primavera Cultural i d'una exitosa i molt participada Mostra d'Entitats.

Primavera Cultural 2022 a les Borges del Camp