El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

Sala de PlensEs convoca a la sessió extraordinària que tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el proper dijous dia 21 de novembre de 2019 a les 19.00h.

Dimarts, 19 Novembre 2019 09:56

grip no vacunatL’Agència de Salut Pública de Catalunya impulsa cada any una campanya de vacunació antigripal estacional, que s’adreça especialment a les persones que tenen un alt risc de complicacions si pateixen la grip  i també a les persones o grups que poden transmetre la grip a persones en situació d'alt risc, com ara els professionals de la salut.

Dimecres, 13 Novembre 2019 08:45

buscar personesLes persones aspirants a les borses de treball de recepcionista i auxiliars de geriatria ja teniu disponible l'anunci dels resultats de la prova de català, valoració de mèrits i resultats finals.

Podeu consultar l'anunci de cada una de les borses al Tauler d'anuncis.

Dimarts, 01 Octubre 2019 10:09

votDel 30 de setembre al 7 d'octubre ambdós inclosos, es podrà consultar el cens electoral de les properes Eleccions a les Corts Generals convocades per al proper 10 de novembre.

Divendres, 27 Setembre 2019 13:44

buscar personesEs convoca el procés per seleccionar el personal que ha de formar part d’una Borsa de treball d'Educadors/es socials per l’organisme autònom administratiu depenent de l’Ajuntament de les Borges del Camp, Patronat Municipal Residència Mare de Déu de la Riera, mitjançant concurs de valoració de mèrits, d’acord amb les bases aprovades i que estan publicades en el taulell d’anuncis i en el portal de transparència de la seu electrònica i en el web de l’Ajuntament

Veure anunci

Dimecres, 25 Setembre 2019 14:23
Pàgina 1 de 6