El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

Cartell 1r Concurs Cartells FMLa portada del programa de la Festa Major en honor de la Mare de Déu de la Riera d’aquest 2020 serà escollida a través de la primera edició del Concurs del Cartell de la Festa Major.

Dimarts, 31 Març 2020 09:10

voluntaris

Avui volem posar cares a totes aquelles persones que han fet possible que les mascaretes arribin a totes i cadascuna de les cases del nostre municipi. 

Des que l’Ajuntament de les Borges del Camp va fer la crida per a buscar voluntaris, el degoteig de trucades va ser constant. Tant, que fins i tot vam haver de rebutjar l’ajuda de moltes persones perquè no teníem prou material.

Aquesta és una mostra que a les Borges som gent compromesa,  gent solidària que no dubta ni un moment a col·laborar amb tot allò que calgui pel bé comú. Per tant, des de l’Ajuntament volem fer un agraïment general. Agraïm a les persones que heu col·laborat confeccionant les mascaretes, les que us heu ofert i us hem hagut de dir que ja no teníem més material, a les empreses que ho han fet possible: ADZnadons, Industrial Algodonera, Comercial Reus 4atre i Bugaderia Industrial Les Borges, a la Brigada Municipal que ha repartit casa per casa les mascaretes.

A tots vosaltres, moltes gràcies!

Dilluns, 30 Març 2020 09:06

missatge alcaldeMissatge institucional de l'alcalde de les Borges del Camp, Il·lustríssim Senyor Joaquim Calatayud i Casals amb motiu de la crisi per la pandèmia del Covid-19.

 

Dissabte, 28 Març 2020 14:00

avisensquedemacasaEls avis i treballadors de la Residència Mare de Déu de la Riera han preparat aquest bonic vídeo per transmetre que ells també es queden a casa i estan bé!

Divendres, 27 Març 2020 19:18

dinamitzaciojovesDes de Joventut ens adaptem a les noves tecnologies i és per això que posem al servei dels nostres joves serveis com tècniques d’estudi, suport a l’estudi, sessions individuals i reunions grupals.

Per fer ús del servei s’ha de contactar via Whatsapp al 635722011

Divendres, 27 Març 2020 13:54
Pàgina 1 de 4