El tiempo - Tutiempo.net

Notícies

Nadal 2020Des de la Regidoria de Festes i Cultura de l’Ajuntament de les Borges del Camp s’estan ultimant els darrers detalls per a tancar un programa d’actes nadalencs carregat de tradicions i innovacions per aquestes festes de Nadal i Reis marcades per la pandèmia de la Covid-19.

Divendres, 27 Novembre 2020 11:44

Horari2A partir de la setmana vinent, degut a la millora de la situació de la pandèmia, l'horari d'atenció presencial a les oficines de l'Ajuntament de les Borges del Camp serà de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Es recomana que es prioritzin els tràmits telemàticament, a través del portal de tràmits i gestions de l'Ajuntament o per telèfon al 977 81 70 00 de dilluns a divendres de 9 a 14 i dimarts i dijous de 17 a 20h.

Portal de tràmits

Divendres, 20 Novembre 2020 12:38

24 091Des de l’Ajuntament de les Borges del Camp volem recordar que el Servei de Recollida de Voluminosos que es fa un cop al mes està pensat per facilitar el reciclatge de determinats mobles (matalassos, fustes..) o grans electrodomèstics de la llar (neveres, rentadores...) als borgencs i borgenques que per la seva situació (gent gran, sense vehicle....), no poden portar individualment aquests voluminosos a la deixalleria comarcal ubicada a Botarell. Cal recordar també que el Servei de Recollida de Voluminosos de l’Ajuntament únicament es pot fer servir sota demanda: s’ha de trucar prèviament a l’Ajuntament i indicar quin tipus de residus es demana que us vinguin a buscar per casa. L’Ajuntament pren nota i us tornarà a trucar per avisar-vos del dia en què el personal de la brigada que fa el Servei passarà a buscar-ho.

24 09

El Servei de Recollida de Voluminosos NO pot recollir mobles d’habitacions senceres, o cuines senceres perquè no és un servei de mudances. En aquests casos cadascú s’ha de preocupar de portar els voluminosos a la deixalleria comarcal o contactar amb drapaires. En cap cas deixeu els voluminosos al carrer o fent un abocament il·legal. El Servei de Recollida de Voluminosos té un cost que paguem entre tots els veïns i veïnes i un mal ús, per abús del servei, comporta un greu perjudici per la imatge que projectem delsnostres carrers i pel sobrecost inacceptable que suposa per al conjunt del poble. Per tot això, des de l’Ajuntament us demanem la màxima col·laboració. I recordeu que l’Ajuntament no és una empresa de mudances.

Divendres, 25 Setembre 2020 11:54

delimitacioEs notifica a tots els titulars de les finques que resulten afectades per l’expedient de delimitació entre el terme municipal de les Borges del Camp i el de Maspujols, que s’ha assenyalat l’inici de les operacions de delimitació per al proper dia 30 de setembre, a les 12 hores a l'Ajuntament de les Borges del Camp.

 

Dimarts, 22 Setembre 2020 18:04

cremaS'habilita el període entre el 16 de setembre i el 15 d'octubre durant el qual es pot sol·licitar l'Autorització de crema. Aquelles persones que vulguin portar a terme una crema als terrenys forestals durant aquest període han de sol·licitar prèviament l'autorització a les oficines de l'Ajuntament.

Posteriorment a aquesta data, durant el període entre el 16 d'octubre i el 14 de març les persones que tinguin previst fer foc no necessiten d'una autorització administrativa però sí que ho han de comunicar prèviament a l'Ajuntament.

 

Dimarts, 22 Setembre 2020 11:36
Pàgina 1 de 3