Vés al contingut

Les Borges del Camp se solidaritza amb Ucraïna

El passat dimecres 16 de març, dues furgonetes ben carregades van sortir de les Borges del Camp amb tot tipus de material per a les persones que pateixen el conflicte a Ucraïna. Mantes, abrics, medicaments i altres productes de primera necessitat que es van portar al centre de recollida de Reus i, des d'allà, seran distribuïts entre els ucraïnesos.

Comparteix

Convocatòria de sessió ordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a l'Auditori del Centre Cultural Serè el proper dilluns dia 21 de març de 2022 a les 19.00h. El ple serà retransmès en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

ORDRE DEL DIA

APROVACIÓ ACTA SESSIÓ ANTERIOR

Comparteix

Comunicat informatiu sobre l'inici de les obres de l'avinguda Senyora Magdalena Martorell

El proper dia 14 de març començaran les obres de millora de l’avinguda de la Senyora Magdalena Martorell. La durada de les obres s’estima en quatre mesos. Les obres afectaran la circulació per l’esmentada via pública i, amb la finalitat de minimitzar les molèsties que inevitablement es causaran als seus usuaris, s’han pres les mesures següents:

Comparteix

Finalitzen les obres de pavimentació del Camí de les Valls

Les obres de pavimentació del Camí de les Valls, el carrer principal de la urbanització Aires del Camp ja han finalitzat i durant aquesta setmana quedarà restablert l'accés dels vehicles a aquest carrer. Divendres passat, 4 de març, va finalitzar el formigonat i pavimentació i durant tot el cap de setmana el carrer ha estat tancat al trànsit de vehicles. Ara, ja s'ha restablert la normalitat i s'obriran els accessos. 

Comparteix

Les Borges del Camp opta a una subvenció per fer visitable el refugi, que divendres va visitar el director general de Memòria Democràtica

L'Ajuntament de les Borges del Camp ha presentat tota la documentació per optar a una subvenció de la Generalitat de Catalunya que faciliti la conversió de l'antic refugi de la Guerra Civil de la plaça de la Font en un lloc visitable, accessible i d'interès històric i patrimonial.  

En aquest sentit, el director general de Memòria Democràtica, Antoni Font, va ser divendres a les Borges del Camp on, acompanyat de l'alcalde i diputat al Parlament, Joaquim Calatayud, va visitar el refugi borgenc. 

Comparteix

L'Ajuntament de les Borges del Camp condemna l'atac militar injustificat a Ucraïna

L'Ajuntament de les Borges del Camp se suma al manifest de l'Associació Catalana de Municipis, condemnant la violència davant l’atac militar injustificat del govern de Rússia contra la població civil ucraïnesa, que va començar aquest passat dijous 24 de febrer i que ja ha provocat diverses víctimes civils i militars.  

Comparteix