Vés al contingut

La dansa i els ritmes dels 80 al primer cap de setmana de juliol

Gairebé una cinquantena de ballarines -la majoria- i ballarins -la minoria-, a més de tècnics de so i llum i equip docent van participar divendres al vespre en el Festival de Dansa que, dirigit per la borgenca Roser Prats, es va poder veure a la pista del Centre Cultural Marinada. Entre les dansaires, dues nenes de les Borges del Camp, però la immensa majoria eren de Vila-seca on la professora Prats encara hi manté activa una escola de dansa. 

Roser Prats ja no fa classes, però dirigeix un centre a Vila-seca que va obrir fa anys quan l'Ajuntament d'aquell municipi la va convidar a obrir i li va facilitar l'obertura d'aquell centre, l'únic que manté després del tancament de les escoles de dansa que encara tenia actius a Reus i a Tarragona. 

Borgenca d'adopció, després de més de 45 anys vivint a les Borges del Camp, on ha format i ha introduït al món de la dansa a moltes alumnes borgenques, l'any 2019 va reobrir a les Borges del Camp una escola que, a causa de la pandèmia, no va reeixir, però que ara s'ha proposat tornar a revifar. 

Prats, que és sent molt de les Borges del Camp, es va mostrar satisfeta del festival de poc més d'una hora de durada que divendres es va poder veure sobre la pista del Centre Cultural Marinada, seguit en directe per un gran nombre d'espectadors i espectadores. 

L'endemà, dissabte, el ritme el van marcar els anys 80 al Poli, el Poliesportiu el Garrigó, que va oferir una nit temàtica de música que encara tenim a la memòria en un ambient de discoteca i ballables d'aquella dècada. 

La junta del Poli es va disfressar i es va vestir per a l'ocasió, va treballar i molt durant tot el cap de setmana per tenir-ho tot a punt i la gent va respondre. També van respondre molt positivament els Dj's que van animar la nit amb llums i, sobretot, amb ritmes ben encadenats

El president del Poliesportiu El Garrigó, Miquel Àngel Nieto, valora molt positivament la participació i la presència de la gent, la majoria de les Borges del Camp, i vol agrair públicament la bona resposta obtinguda que almenys compensa, diu, l'esforç que s'hi ha dedicat. 

La recaptació de la festa, recorda, va destinada al funcionament habitual de l'entitat, que el cap de setmana vinent ja té nova cita amb el Mulla't per l'esclerosi.  

Comparteix