Vés al contingut

A les Borges Encetem l'Estiu amb esport, nova piscina, aplec de sardanes, Capvuitada i revetlla

Encara no som meteorològicament a l'estiu, però amb la caloreta d'aquests dies, l'estiu truca la porta i ja es fa notar. A les Borges del Camp el rebrem amb un mes de juny ple d'activitats recollides al programa Encetem l'Estiu que arrencaran molt esportivament durant el cap de setmana de l'11 i 12 de juny. 

Dissabte 11 i diumenge 12, organitzat pel Club Deportiu Les Borges, torneig de futbol en categories 'babys' i prebenjamins (dissabte) i benjamins i alevins (diumenge). 

Comparteix

L’Institut Fontanelles acomiada la Promoció 2022 de Batxillerat amb la festa de graduació

Divendres, 20 de maig, l’Institut Fontanelles va acollir l’acte de graduació de l’11a Promoció de Batxillerat, en què nois i noies dels 10 municipis de la comarca (l’Aleixar, Alforja, l’Argentera, les Borges del Camp, Botarell, Duesaigües, Maspujols, Riudecanyes, Riudecols i Vilaplana), que tenen aquest institut com a centre de referència, van donar per finalitzada aquesta etapa formativa.

Comparteix

La calor dificulta l'inici de la donació de sang a la Sala Polivalent

La calor i les altes temperatures registrades aquest dijous, 19 de maig, han dificultat l'inici de la capta de sang que s'ha fet a la Sala Polivalent de les Borges. 

L'hora prevista per a les primeres donacions era dos quarts de sis de la tarda, però a aquella hora, i a causa de la calor, el personal sanitari responsable de la capta ha preferit no iniciar les donacions, principalment per evitar marejos o reaccions negatives a causa tant de la donació, que ja comporta un debilitament passatger com, sobretot, a causa de la calor. 

Comparteix

Els infants de les Borges del Camp tornaran a gaudir del Casal d'Estiu del Consell Esportiu del Baix Camp

Amb les vacances d’estiu arriba el temps necessari de descans i també el temps de lleure per gaudir d’uns dies divertits amb els amics i amigues.

Les activitats del Casal d'Estiu 2022 de les Borges del Camp tenen dues finalitats: donar resposta a la necessitat de moltes famílies durant les vacances d’estiu i organitzar activitats esportives, educatives i de lleure per a infants i joves d'una manera engrescadora.

Comparteix

Convocatòria de sessió ordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a l'Auditori del Centre Cultural Serè el proper dijous dia 19 de maig de 2022 a les 19.30h. El ple serà retransmès en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

ORDRE DEL DIA

APROVACIÓ ACTA SESSIÓ ANTERIOR

    1. Ple ordinari de gener

DACIÓ EN COMPTE

Comparteix

La revista Des del Replà torna a totes les bústies de borgenques i borgencs

Aquesta setmana s'ha realitzat el repartiment de Des del Replà, Revista d'informació municipal de les Borges del Camp, edició abril de 2022. La revista forma part del conjunt d'accions comunicatives i de transparència que es duen a terme des de l'Ajuntament de les Borges del Camp amb l'objectiu d'informar puntualment dels fets més rellevants i, en particular, de la gestió que es du a terme des de la Casa de la Vila. 

Comparteix

Inaugurada al Centre Cultural Marinada la nova sala dedicada a l'Arxiu Antonio Parés i Subietas

Diumenge 1 de maig, dins els actes de la III Mostra d'Entitats, va ser inaugurat oficialment el nou Arxiu Antonio Parés i Subietas, ubicat en una sala del Centre Cultural Marinada, annexa a la biblioteca. 

Antonio Parés havia formalitzat la cessió del seu arxiu en un acte que es va celebrar públicament el 22 d'abril de 2018, moment en què tan ell com l'alcalde de les Borges, Joaquim Calatayud, van oficialitzar la cessió de l'arxiu al poble de les Borges. 

Comparteix