Vés al contingut

Inaugurada al Centre Cultural Marinada la nova sala dedicada a l'Arxiu Antonio Parés i Subietas

Diumenge 1 de maig, dins els actes de la III Mostra d'Entitats, va ser inaugurat oficialment el nou Arxiu Antonio Parés i Subietas, ubicat en una sala del Centre Cultural Marinada, annexa a la biblioteca. 

Antonio Parés havia formalitzat la cessió del seu arxiu en un acte que es va celebrar públicament el 22 d'abril de 2018, moment en què tan ell com l'alcalde de les Borges, Joaquim Calatayud, van oficialitzar la cessió de l'arxiu al poble de les Borges. 

Comparteix

Les Borges del Camp acull exitosament la presentació i la venda de la 'Petita Història de l'ermita de la Mare de Déu de la Riera'

Els actes del cap de setmana de Sant Jordi a les Borges del Camp van començar divendres a la tarda amb la presentació d'un llibre que ha estat acollit molt exitosament per part de borgenques i borgencs. Es tracta de la 'Petita Història de l'ermita de la Mare de Déu de la Riera', un llibre profusament il·lustrat i de molt fàcil lectura que es va presentar divendres a la tarda, dia 22, a l'ermita. L'acte va ser presidit per la imatge de la Mare de Déu de la Riera, situada sobre una peana a la porta de l'ermita i amb un cistell de flors als peus.   

Comparteix

Les Borges del Camp recupera, amb una gran resposta, la tradició d'anar a menjar la mona a l'ermita

La iniciativa dels Amics de l'Ermita, que han convocat tothom aquest Dilluns de Pasqua a menjar la mona a l'ermita de la Mare de Déu de la Riera, ha tingut una molt bona resposta per part de borgencs i borgenques de totes les edats. Més de 200 comensals s'han trobat aquest dilluns i d'alguna manera s'ha recuperat una tradició que en els últims anys havia anat en retrocés en favor de grups de persones foranes que poc a poc havien anat desplaçant la gent del poble. 

Comparteix

Nou Museu de la Ràdio, Pilarín Bayés i Mostra d’Entitats a la Primavera Cultural borgenca cbardou dt., 29/03/2022 - 16:01
La Primavera Cultural borgenca, que forçosament va quedar interrompuda durant els dos últims anys a causa de la pandèmia, arrenca enguany amb molta força a partir del diumenge 10 d’abril, data prevista per a l’inici d’aquesta programació festiva i cultural i per a la inauguració del nou Museu de la Ràdio. 
Primavera Cultural 2022 a les Borges del Camp
La pluja de confeti, el moment culminant del Carnaval borgenc cbardou dg., 06/03/2022 - 16:50
El Carnaval d'enguany, com a conseqüència de la Covid-19, s'ha celebrat en un format diferent i molt pensat, sobretot, per a la canalla.