Vés al contingut

La Generalitat inicia les obres d’adequació del tomb de la Cooperativa

La Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Territori, l’Ajuntament de les Borges del Camp i l’Institut Català del Sòl (INCASÒL), inicien les obres en l’entorn urbà exterior de l’equipament cultural Cal Casals. Aquests treballs tenen com a intenció adequar l’espai públic del voltant de l’edifici per a millorar-ne l’accés i regularitzar els terrenys afectats pel Pla d’ordenació urbanística municipal (POUM) de les Borges del Camp.

Comparteix

Vist i no vist, les Borges del Camp ha celebrat Sant Antoni Abat, la Festa Major d'Hivern


La Festa Major petita o Festa Major d'Hivern, en honor de Sant Antoni Abat, patró de les Borges del Camp, ha passat com una exhalació durant tot el cap de setmana. Vist i no vist, però intens. 

La canalla i la gent jove van tenir la tarda de divendres, dia 20, diverses cites i convocatòries: els més petits a la Sala Polivalent amb Tumàcat Músic Xou, un espectacle que s'havia programat a la pista del Centre Cultural Marinada però que finalment es va celebrar a la Sala Polivalent per evitar el fred i les baixes temperatures. 

Comparteix

Convocatòria de sessió ordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a la Sala de Plens de l'Ajuntament el proper dilluns dia 19 de gener de 2023 a les 19.00h. El ple serà retransmès en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

ORDRE DEL DIA

APROVACIÓ ACTA SESSIÓ ANTERIOR

     1. Ple ordinari de 27 de novembre de 2022

DACIÓ EN COMPTE

Comparteix

Les Borges del Camp ja prepara la Festa Major de Sant Antoni

Sense massa temps per recuperar l’alè festiu, a les Borges ja hi tornem a ser. La pandèmia va alterar notablement el calendari festiu durant dos anys i encara es va deixar notar l’any passat, però enguany vam començar amb Cap d’Any i Reis i ara seguim amb la Festa Major en honor a Sant Antoni Abat, aquest sant sempre representat amb un porquet que l’acompanya.

Comparteix

Els Reis de l'Orient tornen per deixar joguines i molta il·lusió a tot el poble de les Borges del Camp

Els Reis de l'Orient han tornat enguany a les Borges del Camp amb tota normalitat un cop superada la pandèmia que en els anys precedents havia posat moltes dificultats al desenvolupament de la gran festa de la canalla.

Els tres reis, tot i que venen del llunyà Orient, a les Borges s'estimen més arribar-hi en tren, que és un mitjà prou eficient quan funciona amb normalitat.  

Comparteix

Ambient primaveral, 75 corredors per la 3a Sant Silvestre borgenca, i una nit de Cap d'Any amb més de 200 persones

La tercera Sant Silvestre borgenca ha pres la sortida, en un ambient primaveral, poc després de les dotze del migdia d'aquest 31 de desembre. 

Un total de 75 corredors i corredores, molts d'ells amb gorros de Pare Noel, faldilles, banyes de ren i altres disfresses han completat els quatre quilòmetres del recorregut, que ha passat pel nucli urbà borgenc. 

l'ADF borgenca ha ajudat a senyalitzar amb cons el recorregut de la cursa, sobretot en el tram que anava per la carretera, separant el recorregut dels cotxes del de corredores i corredors. 

Comparteix

Taller de patinatge i inflables per a la canalla en la setmana més divertida

De dimarts 27 a divendres 30, la Sala Polivalent borgenca ha acollit les activitats més interessants i més divertides per a la canalla. Dimarts 27 i dimecres 28 el protagonisme va ser per al taller de patinatge que van impartir dues monitores del Reus Deportiu, mentre que dijous 29 i divendres 30, va ser el moment dels inflables. 

Comparteix