Vés al contingut

Dansa al Centre Cultural Marinada i Cinema a la Fresca a l’ermita

Divendres, 5 de juliol, a dos quarts de vuit del vespre, la pista del Centre Cultural Marinada es va convertir en un auditori a l’aire lliure per acollir els ballarins i les ballarines de l’escola de dansa Camí de Mar de Vila-seca, que van portar el seu espectacle Ballant pel món fins a les Borges del Camp. L’estrena ja s’havia fet al Castell del municipi tarragoní.

 

Comparteix

La Flama del Canigó, novament a les Borges per celebrar el solstici d’estiu

L'Ajuntament de les Borges del Camp i el Poliesportiu El Garrigó han organitzat novament la sortida des de les Borges fins a Reus per anar a buscar la Flama del Canigó, que va encendre la foguera de Sant Joan, element imprescindible per celebrar el solstici d'estiu. Així, una vintena de cotxes i motos van sortir des de la plaça 1 d'Octubre, a les sis de la tarda, fent el màxim soroll possible amb la sirena del cotxe municipal i amb els clàxons dels vehicles particulars fi

Comparteix

La Comissió de Festes celebra amb tennis taula, zumba, caminada i patinatge el primer cap de setmana multiesportiu

La Comissió de Festes de les Borges ha organitzat aquest cap de setmana, 15 i 16 de juny, diverses activitats esportives en diversos escenaris: tennis taula dissabte al Poliesportiu el Garrigó; una caminada matinal de diumenge amb dues rutes pels miradors de les Costes; una altra activitat matinal de diumenge amb zumba a la pista del Centre Cultural Marinada i una exhibició de patinatge artístic a la Sala Polivalent diumenge a la tarda.

Comparteix

Una trentena d’activitats per gaudir l’estiu 2024 a les Borges del Camp

Diverses entitats borgenques i l'Ajuntament de les Borges del Camp han preparat una trentena d'activitats per gaudir de l’estiu 2024 a les Borges del Camp. El programa, que podeu consultar o descarregar al final d'aquesta informació, inclou activitats lúdiques, socials i esportives per a totes les edats, amb un calendari que comença el 8 de juny amb l’obertura de la piscina del Poliesportiu El Garrigó a les 12 del migdia, acte que anirà seguit d'un vermut popular.

Comparteix

El Poliesportiu El Garrigó, a punt per a un estiu d’activitats aquàtiques, lúdiques i socials

Després de la renovació de la Junta Directiva aquesta passada primavera i de reobrir el bar-restaurant el passat 20 de maig, el Poliesportiu El Garrigó, el Polimira l’estiu amb optimisme i amb una proposta d’activitats molt completa, gràcies a totes les persones associades i al suport que l’Ajuntament de les Borges dona a l'entitat. El Poli és una de les entitats més nombroses del municipi i és la gestora d'un equipament clau de la vida social borgenca: les piscines.

Comparteix