Vés al contingut

Un motorista amb pronòstic menys greu, balanç del nou accident d'aquest matí a l’empalme’

Un motorista ha hagut de ser traslladat aquest matí a l’Hospital Sant Joan de Reus amb pronòstic menys greu després de l’accident que hi hagut a la N-240, al punt quilòmetric 866,5, direcció Falset, conegut popularment a les Borges com l’empalme’. Aquest accident és una nova mostra de la perillositat d’aquest punt negre. A l’accident s’hi han vist involucrats un turisme i una moto. 

El Servei Català de Trànsit ha rebut el primer avís de l’accident a les 9:27 del matí. Fins a l’empalme’ s’hi han desplaçat diversos vehicles del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), dels Bombers i dels Mossos d’Esquadra. 

El SEM ha traslladat al motorista ferit, que és el que ha rebut la major afectació, fins a l’Hospital Sant Joan de Reus amb pronòstic menys greu. Per la seva part, Bombers i Mossos han netejat la calçada, han mirat d’esbrinar les causes de l’accident i han desviat el trànsit fins que no s’han retirat els vehicles accidentats. 

Els vehicles procedents de les Borges que anaven en direcció a Reus han estat obligats a desviar-se en direcció a la rotonda de la variant, on han pogut girar en direcció a Reus, mentre que els vehicles que venien provinents de Falset han mantingut la marxa amb normalitat. 

L’empalme’ és un més dels punts negres de la xarxa viària catalana amb un alt risc de sinistralitat. Les obres de construcció de la nova rotonda, que ha d’eliminar aquest punt negre, que arribaran després d'anys de reivindicacions i actuacions per part de l'Ajuntament de les Borges, molt possiblement no començaran fins passat l’estiu. El projecte, que ja està adjudicat, preveu que tota l’actuació que s’ha de dur a terme estigui acabada a finals del 2026.   

 

Comparteix