Vés al contingut

Les Borges del Camp s'adhereix a la reivindicació del 25N per a l'eliminació de la violència vers les dones

La silueta blanca d'una dona assassinada estesa al terra ha sigut enguany el testimoni mut de l'acte reivindicatiu que s'ha dut a terme aquest divendres, 25 de novembre, a la plaça de la Dona de les Borges del Camp. 

Aquesta silueta, tan habitual a les pel·lícules policíaques, a les Borges està envoltada del nom de moltes dones - Juani, Dolors, Antonella, Lucia, etc. - que han mort en els últims anys víctimes de la violència masclista. 

Comparteix

Convocatòria de sessió ordinària del ple

Es convoca a la sessió ordinària que tindrà lloc a la Sala de Plens el proper dilluns dia 27 de novembre de 2022 a les 19.00h. El ple serà retransmès en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

ORDRE DEL DIA

APROVACIÓ ACTA SESSIÓ ANTERIOR

1. Ple ordinari de 22 de setembre de 2022

DACIÓ EN COMPTE

Comparteix

El Cementiri de les Borges acull un respectuós i emotiu Recital pel Record per commemorar Tots Sants

El Cementiri Municipal de les Borges ha mantingut un ampli horari d'obertura entre el 24 d'octubre i el 2 de novembre per facilitar a tothom que pogués visitar-lo entre les nou del matí i les sis de la tarda de cada un d'aquests dies. 

El cementiri borgenc, de la mateixa manera que molts altres, és molt freqüentat durant aquest període amb l'objectiu de visitar familiars i persones que han traspassat i per arranjar i cuidar l'espai on són dipositades les seves restes. 

Comparteix

Inaugurada la nova Àrea de Cal·listènia de l'avinguda del Baix Camp

El regidor d'Esports, Raül Moreno i l'alcalde de les Borges del Camp, Quim Calatayud, van ser, juntament amb molts altres borgencs i borgenques, alguns dels assistents a l'acte informal i molt distès organitzat per inaugurar el nou parc de cal·listènia, instal·lat des d'aquest passat estiu a l'avinguda del Baix Camp. 

Comparteix