Vés al contingut

Taller de patinatge i inflables per a la canalla en la setmana més divertida

De dimarts 27 a divendres 30, la Sala Polivalent borgenca ha acollit les activitats més interessants i més divertides per a la canalla. Dimarts 27 i dimecres 28 el protagonisme va ser per al taller de patinatge que van impartir dues monitores del Reus Deportiu, mentre que dijous 29 i divendres 30, va ser el moment dels inflables. 

Nens i nenes de diferents edats i amb diferents coneixements sobre el patinatge van participar els dos primers dies en el taller. Per als nens i les nenes que ja en sabien va ser una estona de diversió i de més aprenentatge, mentre que per als principiants va ser un primer contacte amb els patins i amb els exercicis més bàsics. 

El taller va ser obert tota l'estona, de tal manera que els participants hi podien assistir lliurement fent l'horari i l'estona que més els convenia. A més, també hi havia unes taules amb colors i fulls per pintar per als nens i nenes més petits. 

Per poder practicar es van posar a disposició patins de diferents talles, de tal manera que tothom tingués l'oportunitat de poder practicar.  

La cadireta, la floreta o el canyó van ser algunes de les figures que van conèixer els nens i nenes assistents, que també van participar en diversos jocs, rotllanes i composicions diverses, tot plegat per incentivar i donar a conèixer la modalitat del patinatge. 

D'altra banda, dijous 29 i divendres 30, matí i tarda, va ser temps per als inflables, els populars 'boti-boti'. A més de cinc grans inflables distribuïts per la Sala Polivalent, també hi havia altres jocs infantils com cavallets, cotxes de diferent mida, cocodrils i altres joguines, tot plegat per contribuir a fer d'aquesta última setmana de l'any, la setmana més divertida. 

A partir d'ara, nens i nenes aniran augmentant el neguit, principalment per la proximitat de la festa dels Reis Mags. I és que ja s'acosten i dijous vinent, dia 5, serà el gran dia de la Cavalcada dels Reis de l'Orient.

Comparteix